Θερμή υποδοχή των Παραολυμπιονικών μας στο Μέγαρο Μαξίμου από τον Πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη και τον Αν. Υπ. Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση

Newsroom.
13/09/2024 14:40
 
 
 

 

Την εθνική αποστολή των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 υποδέχθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024.

Στη διάρκεια τη συνάντησης, τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και ο αν. Υπουργός ευχαρίστησαν τους αθλητές για την ανεκτίμητη προσφορά τους, αλλά και τις εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις τους, που απέφεραν συνολικά 13 μετάλλια στην Ελλάδα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, δήλωσε:
«Σήμερα, είμαστε εδώ μαζί με τον Πρωθυπουργό μας για να υποδεχθούμε και να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους Παραολυμπιονίκες μας, όχι μόνο για τα όσα θαυμαστά πετυχαίνουν στους αγώνες, αλλά και γι’ αυτά που κάνουν καθημερινά, παραδίδοντας ισχυρά μηνύματα θέλησης και ζωής σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Καπελλάκη, καθώς και με όλους τους αθλητές και τα παιδιά και τους συνοδούς τους, όλο αυτό το διάστημα έχουμε μια άριστη συνεργασία, με θετικό πρόσημο. Επιπλέον, σε κάθε επίπεδο που ζητάνε βοήθεια, εάν και εφόσον μπορούμε ως Υπουργείο Αθλητισμού, τη δίνουμε, διά μέσω της κυβέρνησης πάντα!

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους, για τη δύναμη και το πάθος σας».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 10 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*