Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Νάξου και Μικρών Κυκλάδων – Θα συζητηθούν 16 θέματα

Newsroom
14/09/2024 21:08
 
 
 

 

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Επιτροπή του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται 16 θέματα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων, όπως η τροποποίηση αποφάσεων περί προσλήψεων, η λήψη αποφάσεων για την υλοποίηση πρακτικής άσκησης σπουδαστών, η ανάθεση υπηρεσιών για τη διαχείριση δημοτικών κοιμητηρίων, καθώς και η διαχείριση αποβλήτων. Επιπλέον, θα συζητηθούν η αποδοχή δωρεών, η έγκριση μετακινήσεων του Δημάρχου και η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του δημοτικού προϋπολογισμού για το έτος 2024.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης

1. Τροποποίηση της υπ’ αρ. 304/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής περί καθορισμού ειδικοτήτων του εγκεκριμένου προς πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2024.

2. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Ολοκληρωμένης Φροντίδας (Β.Σ.Ο.Φ.) Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της χρονικής περιόδου 2024-2025.

3. Λήψη απόφασης έγκρισης πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης σπουδαστών σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.).

4. Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας ανάθεσης της υπηρεσίας: «Υπηρεσίες συντονισμού -διαχείρισης ταφής και ανακομιδής κεκοιμημένων στα δημοτικά κοιμητήρια Νάξου και Μικρών Κυκλάδων»

5. Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας ανάθεσης της υπηρεσίας: «Συλλογή μεταφόρτωση και μεταφορά μη επικίνδυνων ογκωδών αποβλήτων (ανακυκλώσιμων) σε κατάλληλα κέντρα».

6. Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας ανάθεσης της υπηρεσίας: «Καθαρισμός για πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων Δ.Ε. Νάξου και Δ.Ε. Δρυμαλίας – Πολιτική Προστασία».

7. Ακύρωση της υπ’ αρ. 187/2023 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Κατάρτιση όρων διακήρυξης μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» και επανάληψη της διαδικασίας με καθορισμό νέων όρων.

8. Έγκριση πληρωμής εξωσυμβατικής χρήσης μισθίου, για το ακίνητο ιδιοκτησίας των Στρατούρη Κωνσταντίνας, Μαράκη Κυριακής, Στρατούρη Αιμιλίας – Στυλιανής και Στρατούρη Νικολάου στη θέση Έλλη Χώρας Νάξου.

9. Έγκριση πληρωμής εξωσυμβατικής χρήσης μισθίου, για το ακίνητο ιδιοκτησίας Κρητικού Εμμανουήλ και Σκουλάτου Μαργαρίτας στη θέση Άγιος Νικόλαος Λιβάδι Νάξου.

10. Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς.

11. Έγκριση αποδοχής κατανομών – επιχορηγήσεων.

12. Έγκριση εξειδίκευσης πιστώσεων.

13. Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

14. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχεδίου 4ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, έτους 2024.

15. Εισήγηση προς το Δ.Σ. σχεδίου αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2024.

16. Εισήγηση προς το Δ.Σ. σχεδίου αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2024 (χρηματοδοτήσεις).

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

(Visited 119 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*