Ηφαίστεια 2024: Φαντασμαγορικό θέαμα πυροτεχνημάτων στη Σαντορίνη (video+φώτος)

Newsroom.
22/09/2024 11:47
 
 
 

 

Για ακόμα μια χρονιά πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα «ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ» στην Σαντορίνη προσελκύοντας πλήθος κόσμου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα Ηφαίστεια, το ετήσιο φεστιβάλ που αναβιώνει την εντυπωσιακή ηφαιστειακή ιστορία της Σαντορίνης. Το βράδυ του Σαββάτου, 21 Σεπτεμβρίου, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εικονική αναπαράσταση της ηφαιστειακής έκρηξης από τη Νέα Καμένη, η οποία προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα με ρίψεις πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον ουρανό της καλντέρας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 21:00, σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε ανακοινώσει η ΓΕΩΘΗΡΑ, και οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το εντυπωσιακό θέαμα από διάφορα σημεία του νησιού. Νωρίτερα, οι εκδηλώσεις είχαν ξεκινήσει με μουσικές παραστάσεις. Στις 19:30, έξω από τη Μητρόπολη των Φηρών, η Αντιγόνη Κατσούρη προσέφερε ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι με τραγούδια σε πολλές γλώσσες, ενώ στις 20:00 στην Οία, στην Πλατσανή, η Μαρίνα Δημητρίου συμμετείχε σε παράλληλη μουσική εκδήλωση.

Μετά το φαντασμαγορικό θέαμα των πυροτεχνημάτων, οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με τη μουσική σκυτάλη να παίρνουν η Ιωάννα Καβρουλάκη και ο Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman) στις 21:40, έξω από τη Μητρόπολη στα Φηρά, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια μαγευτική βραδιά γεμάτη τέχνη και παράδοση.

Στην εκδήλωση της αναπαράστασης της έκρηξης του ηφαιστείου παρευρέθηκε και ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης 

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 212 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*