Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για σημαντικά θέματα

Newsroom
22/09/2024 12:08
 
 
 

 

Την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024, στις 12:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις σε μια σειρά θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν η έγκριση μελέτης και η κατάρτιση όρων για διαγωνισμό συντήρησης εγκαταστάσεων ΒΙΟ.ΚΑ. Δρυμαλίας, καθώς και η αποδοχή Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) για την περίοδο 2024-2025 και η έγκριση πρόσληψης προσωπικού για την υλοποίησή τους.

Επιπλέον, θα εξεταστούν θέματα όπως η λήψη αποφάσεων για ενδικοφανείς προσφυγές, η παραίτηση από έφεση κατά απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά κατά αποφάσεων επιβολής προστίμων Λιμεναρχείου Νάξου (ναυαγοσώστες), και η επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού. Τέλος, θα συζητηθεί η εισήγηση σχεδίων για την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος και του δημοτικού προϋπολογισμού του έτους 2024.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Προέγκριση διαμόρφωσης εισόδου – εξόδου για κατάστημα – εστιατόριο ιδιοκτησίας Μπαρδάνη Σοφίας, σε ακίνητο ιδιοκτησίας Νικολάου Κατινά του Γεωργίου στη θέση «Κανάκη» Κ. Απειράνθου Νάξου και διαβίβασή της στο ΔΣ.
2. Έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία: «Εργασίες συντήρησης και λειτουργίας εγκαταστάσεων ΒΙΟ.ΚΑ. Δ.Ε. Δρυμαλίας».
3. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Αντικατάσταση παλαιού δικτύου ύδρευσης (αμιαντοσωλήνα) από δεξαμενή Αγίου Χρυσοστόμου έως Φαρμακείο Δέλλα Ρόκα και αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα του οδοστρώματος».
4. Λήψη απόφασης περί άσκησης ενδικοφανών Προσφυγών κατά αποφάσεων επιβολής προστίμων Λιμεναρχείου Νάξου.
5. Λήψη απόφασης περί παραίτησης από Έφεση κατά απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.
6. Λήψη απόφασης περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού (Γ.Β.).
7. Αποδοχή εγκεκριμένων Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) περιόδου 2024-2025 και έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την υλοποίησή τους.
8. Έγκριση αποδοχής κατανομών – επιχορηγήσεων.
9. Έγκριση εξειδίκευσης πιστώσεων.
10. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχεδίου 5ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, έτους 2024.
11. Εισήγηση προς το Δ.Σ. σχεδίου αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2024 (χρηματοδοτήσεις).

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 797 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*