Μαρία Πολυκρέτη: «Με τις πολιτιστικές πρωτοβουλίες μας στη Νάξο θέλουμε να υπογραμμίσουμε να ζούμε τη ζωή μας με πληρότητα»

Newsroom.
25/09/2024 10:16
 
 
 

 

Η δημιουργός του Φεστιβάλ – Πολιτιστικής Πρωτοβουλίας «Μια βραδιά κάτω από την ελιά» και επιχειρηματίας τουρισμού, με αφορμή τις φετινές Μουσικές και Ποιητικές βραδιές, γαστρονομικές συναντήσεις και παρουσίαση βιβλίου της Β. Χίσλοπ μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου

Αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο πρόγραμμα των φετινών δραστηριοτήτων που καλύπτουν πολλές πολιτιστικές δράσεις και έχει με τίτλο «Στιγμή Ολοστρόγγυλη». Μίλησε επίσης και για την ευαισθησία του Φεστιβάλ για τα παιδιά του νησιού και όχι μόνο, φέτος διοργανώνεται εργαστήριο σκιτσογραφίας για παιδιά.

Υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι για το νησί της Νάξου να γίνονται σημαντικές Πολιτιστικές εκδηλώσεις. Τέλος με την ιδιότητα της ως επιχειρηματίας τουρισμού τόνισε την ποιοτική άνοδό του τα τελευταία χρόνια και ζήτησε τη στήριξη της Πολιτείας για να μπορέσει το νησί να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις των καιρών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 161 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*