Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων σε Μήλο και Μύκονο

Newsroom.
28/09/2024 13:51
 
 
 

 

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων (δύο αλλοδαπών και δύο ημεδαπών) προχώρησαν οι αστυνομικοί σε Μήλο και Μύκονο για κλοπή, αυθαίρετη κατασκευή εξέδρας, ηχορύπανση και παράνομη διαμονή στη Χώρα.

Πιο συγκεκριμένα:

* Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 το πρωί συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Μήλου, 37χρονη αλλοδαπή γιατί πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας αφαίρεσε χρήματα από επιχείρηση όπου εργαζόταν.

* Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 34χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο διαπιστώθηκε, έπειτα από έλεγχο, παράνομη εγκατάσταση αυθαίρετης κατασκευής εξέδρας σε χώρο παραλίας.

* Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 36χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας  μουσική που προκαλούσε ηχορύπανση.

* Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.  Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 4 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*