Ζώδια: 4 Ζώδια καλούνται σήμερα να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για την πορεία των σχέσεων

Newsroom.
29/09/2024 07:25
 
 
 

 

Η τελευταία ημέρα της εβδομάδας έχει τις αντιθέσεις της και μας δίνονται κάποια προειδοποιητικά σημάδια, για αποφάσεις που θα κληθούμε να πάρουμε στον τομέα των σχέσεων.

Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, μας προτρέπουν να εκφραστούμε με διπλωματία, διατηρώντας την ισορροπία και την συνεργασία στις σχέσεις μας. Η αντίθεση τους με τον Β. Δεσμό από τον Κριό, μας προτρέπει να αναλάβουμε δράση, λαμβάνοντας πρωτοβουλίες …

Τα 4 Ζώδια που καλούνται αυτή την ημέρα να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για την πορεία των σχέσεων τους είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

Κριός – Σε αναμέτρηση με το περιβάλλον σου
Η αντίθεση του Ήλιου και του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό από το ζώδιο σου, για σήμερα Κυριακή φέρνει στο προσκήνιο κάποιες προκλήσεις στις προσωπικές σχέσεις αγαπητέ μου Κριέ. Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να νιώσεις απελευθερωμένος και να χαράξεις μία νέα πορεία, παρόλα αυτά φαίνεται ότι δέχεσαι κάποιες αντιστάσεις από τα πρόσωπα που συνδέεσαι στενά όπου αυτή την ημέρα έχουν έντονη επιρροή επάνω σου. Επιδίωξε να παραμείνεις ψύχραιμος, καθώς η παρόρμησή σου μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Αναζήτησε την ισορροπία μεταξύ των επιθυμιών σου και των αναγκών των άλλων. Μην ξεχνάς ότι κάποιες στιγμές είναι απαραίτητο να ακούς και τη γνώμη των ανθρώπων που αγαπάς , καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις συγκρούσεις και να βρεις τη χρυσή τομή.

Ταύρος – Μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει
Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Κυριακή θα αισθανθείς την ανάγκη να επικεντρωθείς στους τρόπους εκείνους που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και την φυσική αλλά και ψυχική σου ευεξία. Οι προκλήσεις που φέρνει η αντίθεση Ήλιου και Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό μπορεί να σου προκαλέσουν ανησυχία ότι είναι απαραίτητο πλέον να κάνεις κάποιες αναπροσαρμογές στο πρόγραμμα που είχες ως τώρα, ίσως γιατί είχες παραμελήσει τον εαυτό σου. Είναι σημαντικό να παραμείνεις προσηλωμένος στις ανάγκες σου και να προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για ξεκούραση και αναζωογόνηση. Μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει και δώσε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα.

Δίδυμοι – Επαναπροσδιορίζεις τις επιθυμίες σου
Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Κυριακή, είναι φανερό ότι η μέρα σου θα είναι απολαυστική, διασκεδαστική και απόλυτα ερωτική, με όμορφα μηνύματα που θα σου δώσουν την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει στον τομέα της προσωπικής σου ζωής. Σίγουρα όμως μπορεί να νιώσεις στην δεδομένη στιγμή, ότι είναι απαραίτητο να πάρεις κάποιο μεγάλο ρίσκο, προκειμένου να ζήσεις το επιθυμητό, αυτό που πάντα σχεδίαζες! Μία νέα γνωριμία, φιλία ή ερωτική σχέση, θα σε κατευθύνει σε σημαντικούς επαναπροσδιορισμούς ζωής!

Καρκίνος – Αναμέτρηση ανάμεσα στα πρέπει της λογικής και την καρδιά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Κυριακή φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε έναν διχασμό, ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Κάτι σε κρατάει πίσω δέσμιο και δεν σου επιτρέπει να κάνεις βήματα εξέλιξης στην ζωή σου! Μπορεί να είναι οι ανασφάλειές σου, οι μνήμες σου ή ακόμα και το οικογενειακό περιβάλλον που με τον τρόπο του , σου συντηρεί κάποια «πρέπει» που αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις! Προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες μέσα σου, δεν παύει όμως σταδιακά να ανοίγονται νέες ευκαιρίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ανέλιξή σου!

Λέων – Αναγκαστικοί συμβιβασμοί
Αγαπητέ μου Λέοντα, τονισμένη είναι αυτή την Κυριακή η ανάγκη σου για επικοινωνία, ή για κοντινές μετακινήσεις. Προσπαθείς να πάρεις δίκαιες αποφάσεις που θα φέρουν την ισορροπία και την αρμονία στην ζωή σου και στην καθημερινότητά σου, όμως ίσως καταπιέζεσαι γιατί αναγκάζεσαι να συμβιβαστείς, να υποχωρήσεις και να βάλεις νερό στο κρασί σου σε πολλά, το γεγονός αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ότι στερείσαι της ελευθερίας που θα θελες. Δεν παύει όμως να ανοίγονται νέες προοπτικές, που σε βοηθούν να φιλοσοφήσεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά! Αυτή την ημέρα είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση για ένα ταξίδι, ένα σεμινάριο ή για μία νέα μοναδική περιπέτεια!

Παρθένος – Ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά
Σήμερα Κυριακή αγαπητέ μου Παρθένε θα νιώσεις την ανάγκη να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου και τις υλικές σου ανάγκες. Η αντίθεση του Ήλιου και του Ερμή με τον Β. Δεσμό μπορεί να φέρει ανασφάλειες και ανησυχίες σχετικά με το μέλλον της οικονομικής σου πορείας, είτε να «ζυγίζεις» τα υπέρ και τα κατά προκειμένου να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις επενδύσεων. Προσπάθησε να διατηρήσεις τον έλεγχο και να κάνεις προσεκτικούς υπολογισμούς. Μην αφήνεις τις παρορμήσεις να σε παρασύρουν σε αλόγιστες δαπάνες. Η σταθερότητα και η προνοητικότητα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις προκλήσεις και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

Ζυγός – Αποφάσεις για την πορεία σχέσεων
Αντιλαμβάνεσαι αυτή την Κυριακή ότι για να μπει μία σχέση σου σε μία νέα πορεία, ή για να καλωσορίσεις κάποιο νέο άνθρωπο στην ζωή σου, είναι απαραίτητο να κάνεις κάποιες αλλαγές σε σένα. Συνειδητοποιείς ότι είναι επιβεβλημένο πλέον να αλλάξεις τρόπο σκέψης και θεώρησης κάποιων καταστάσεων, να ξεφύγεις από την αναβλητικότητα και να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά! Μπορεί να πιέζεσαι, να ζορίζεσαι, είναι όμως βέβαιο ότι βρίσκεσαι σε ένα στάδιο ουσιαστικών και μεταμορφωτικών αλλαγών όπου θα σου δοθεί το μήνυμα με ποιους ανθρώπους μπορείς να έχεις κοινή πλεύση και με ποιους όχι!

Σκορπιός – Αγκάλιασε τον εαυτό σου με αγάπη
Βρίσκεσαι σε σκέψεις αυτή την Κυριακή φίλε μου Σκορπιέ, θέλεις λίγο την απομόνωσή σου, επιζητάς να κάνεις τον απολογισμό σου και να ζυγίσεις μέσα σου τα συν και τα πλην των καταστάσεων που βιώνεις. Νιώθεις ότι για πολύ καιρό κάνεις μόνο υποχωρήσεις, συμβιβασμούς, που σε έχουν οδηγήσει σε ένα στάδιο θυματοποίησης και αυτό σε επιβαρύνει σημαντικά. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι πρέπει να κλείσεις κάποιους κύκλους και να επικεντρωθείς στους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου! Αγκάλιασε τον εαυτό σου με αγάπη και υιοθέτησε έναν νέο τρόπο σκέψης αλλά και δράσης!

Τοξότης – Νέες ερωτικές περιπέτειες
Μία νέα ερωτική περιπέτεια είναι φανερό ότι έρχεται για να προσφέρει μία ολοκαίνουργια εμπειρία για σένα Τοξότη μου ! Για σήμερα Κυριακή αφυπνίζεσαι και συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει η ώρα να ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι, προκειμένου να επαναφέρεις στην ζωή σου την χαρά, τον ενθουσιασμό, τον έρωτα … Παρέμεινε ανοιχτός στα σημάδια που σου δίνονται αυτό τον καιρό, στις γνωριμίες που κάνεις , στις φιλίες που αναπτύσσεις … κάτι καλό έρχεται για να σε κάνει να ξεφύγεις από την ρουτίνα, την πίεση και τα προβλήματα που έχεις βιώσει! Αν είσαι ήδη σε σχέση, πιθανότατα υπάρχουν πράγματα που δεν είχαν συζητηθεί σε παρελθόντα χρόνο όπου έχει έρθει η ώρα να ειπωθούν!

Αιγόκερως – Πολλά σχέδια έμειναν στη μέση
Σκέψεις, λόγια και συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά, το γάμο και τους προσωπικούς στόχους έρχονται σήμερα στην καθημερινότητά σου αγαπητέ φίλε Αιγόκερε. Συνειδητοποιείς ότι πολλά σχέδια έμειναν στη μέση, πολλά λόγια δεν έγιναν πραγματικότητα ενώ αναθεωρείς πολλά πράγματα κάνοντας έναν απολογισμό! Σήμερα λοιπόν αποφασίζεις να αλλάξεις ρότα, λειτουργείς κάπως παρορμητικά και βιάζεσαι να δεις εξελίξεις, σημαντικό όμως είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και όποια επιλογή πάρεις για το μέλλον σου, να είναι ορθή και απόλυτα ρεαλιστική!

Υδροχόος – Προσοχή στις επικοινωνίες
Σήμερα Κυριακή μπαίνεις σε μία φιλοσοφική διαδικασία και βρίσκεσαι σε σκέψεις, προσπαθώντας να αναζητήσεις ποια είναι η καλύτερη απόφαση που πρέπει να πάρεις. Φυσικά θα χρειαστεί να παραμείνεις ανεπηρέαστος από το περιβάλλον σου, θα χρειαστεί ωστόσο να μετριάσεις και την τόλμη, το ρίσκο ή και την βιασύνη! Θυμήσου ότι δεν γίνεται πάντα να έχεις την ίδια άποψη με τους ανθρώπους γύρω σου, για το λόγο αυτό μετρίασε τις αντιθέσεις που προκύπτουν αυτή την ημέρα, όταν ακούς αυτό που δεν σου αρέσει. Μην αφήσεις τις διαφωνίες να χαλάσουν την διάθεσή σου και να σταθούν εμπόδιο σε κάτι που πρέπει να βάλεις μπροστά αυτό τον καιρό!

Ιχθύες – Οικονομικές σκέψεις και συζητήσεις
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με τα οικονομικά και τα κοινά περιουσιακά σου ζητήματα. Βρίσκεσαι σε περίοδο ανασφάλειας και ανησυχείς για την πορεία των οικονομικών, διακρίνοντας ότι οι εξελίξεις είναι διαφορετικές από αυτές που περίμενες. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να κάνεις προσεκτικούς υπολογισμούς. Η συνεργασία και η κατανόηση με τους ανθρώπους που μοιράζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

Πηγή: flash.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 66 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*