Ζώδια: Πρωτομηνιά με το κλίμα να είναι εύφλεκτο για τις σχέσεις και τις συνεργασίες

Newsroom.
01/10/2024 07:38
 
 
 

 

Πρωτομηνιά σήμερα και ο Οκτώβριος κάνει το ποδαρικό του ενώ βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης που θα σχηματιστεί την Τετάρτη, έτσι λοιπόν το κλίμα είναι εύφλεκτο για τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας.

Σήμερα όμως Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και έχουμε την ευκαιρία να συγκροτήσουμε και να οργανώσουμε τους πρακτικούς τομείς της ζωής μας, βάζοντας σε μία τάξη τα « πρέπει» που είναι αναγκαίο να ακολουθήσουμε.

Δεν θα λείψουν και κάποιες όμορφες εκπλήξεις αυτή την ημέρα ιδιαίτερα σε Παρθένους – Ιχθείς, Ταύρους – Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου παρακάτω :

Κριός – Ημέρα ρουτίνας

Ο Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με την Σελήνη στην Παρθένο, έτσι λοιπόν Κριέ μου η μέρα είναι ιδανική ημέρα για να οργανώσεις την καθημερινότητά σου και να θέσεις σε τάξη τα πρακτικά ζητήματα που σε απασχολούν. Επαγγελματικά, ευνοείσαι στην επίλυση εκκρεμοτήτων και στη βελτίωση της παραγωγικότητάς σου, αναγνωρίζοντας ότι το κλίμα στις συνεργασίες σου είναι εύφλεκτο αυτό το διάστημα. Στον αισθηματικό τομέα οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και χρειάζεται να ακούς περισσότερο τον σύντροφό σου σε όλα όσα προσπαθεί να σου μεταδώσει αυτό το διάστημα! Μην αφήσεις το έντονο στρες σήμερα, να σε παρασύρει σε υπερανάλυση και σε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου και τους ανθρώπους γύρω σου

Ταύρος – Ο Οκτώβριος κάνει ποδαρικό με ικανοποίηση

Ο Οκτώβριο ξεκινά με την Σελήνη στην Παρθένο να ευνοεί τις δημιουργικές δραστηριότητες αγαπητέ μου Ταύρε και σε ένα γενικότερο πλαίσιο η μέρα είναι ικανοποιητική και απολαυστική. Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με κάτι που σε εκφράζει καλλιτεχνικά ή να αφιερώσεις χρόνο σε ένα χόμπι που αγαπάς. Στην εργασία, ευνοείσαι σε έργα που απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια και υπομονή. Στα αισθηματικά, είναι η κατάλληλη στιγμή να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, ειδικά μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Δίδυμοι- Ο Οκτώβριος ξεκινά με κυκλοθυμία

Πρωτομηνιά σήμερα και διακρίνεσαι από κυκλοθυμία φίλε μου Δίδυμε, καλείσαι να τακτοποιήσεις υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και είσαι ιδιαίτερα ευάλωτος. Αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ακούγοντας τις ανάγκες τους και δείχνοντας ουσιαστικό ενδιαφέρον. Στον αισθηματικό τομέα φουντώνει το πάθος, αλλά και η ανάγκη προσωπική μεταμόρφωση στα αισθηματικά! Στα οικονομικά δείξε προσοχή στα έξοδα που προκύπτουν τώρα, ίσως και εσύ από πλευράς σου λειτουργείς κάπως παρορμητικά στις αγορές σου!

Καρκίνος – Σημαντικές επικοινωνίες

Η Σελήνη στην Παρθένο για σήμερα Τρίτη ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου φίλε μου Καρκίνε επομένως ο Οκτώβριος ξεκινά με εξωστρέφεια . Σήμερα είναι καλή ημέρα για να κανονίσεις συναντήσεις, να επικοινωνήσεις με φίλους και συγγενείς ή να ασχοληθείς με την εκπαίδευση και την ενημέρωσή σου. Στην εργασία, μπορείς να κάνεις εποικοδομητικές επαφές που θα βοηθήσουν στην εύρεση λύσεων και στην τόνωση της αποδοτικότητας! Αν είσαι γεννημένος 27 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, είμαστε παραμονές της Ηλιακής Έκλειψης που σε επηρεάζει στενά, η ψυχολογία είναι βαριά και κάποια οικογενειακά προβλήματα, σίγουρα δυσκολεύουν λίγο παραπάνω την κατάσταση!

Λέων- Επικεντρώνεσαι στα οικονομικά

Σήμερα Τρίτη με την Σελήνη στην Παρθένο έρχονται στο προσκήνιο τα οικονομικά σου θέματα. Η πρώτη μέρα του Οκτωβρίου είναι ιδανική για να εξετάσεις τον προϋπολογισμό σου, να οργανώσεις τα έξοδά σου και να σχεδιάσεις μελλοντικές επενδύσεις. Είσαι ωστόσο σε έναν αναβρασμό και βιάζεσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις, κάποιες απαντήσεις και είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσεις κάπως έκρυθμα, καθώς βρισκόμαστε παραμονές της Ηλιακής Έκλειψης! Δείξε προσοχή γιατί κάποιες κουβέντες δεν θα μπορείς να τις πάρεις πίσω!

Παρθένος – Επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου

Ο Οκτώβριος κάνει το ντεμπούτο του με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικεντρωθείς στους προσωπικούς σου στόχους και να κάνεις τα βήματα που χρειάζονται για να τους επιτύχεις. Δίνεις περισσότερη έμφαση στις ανάγκες, στις επιθυμίες σου, λειτουργείς αρκετά αυθόρμητα και η μέρα θα προσφέρει κάποιες ειδήσεις – νέα στα αισθηματικά σου που θα αποτελέσουν έκπληξη, ίσως αλλάξεις τρόπο θεώρησης κάποιων καταστάσεων στην προσωπική σου ζωή! Δείξε προσοχή στην οικονομική διαχείριση !

Ζυγός – Αφιέρωσε χρόνο σε εσένα

Βρισκόμαστε παραμονές της Ηλιακής Έκλειψης στο ζώδιο σου και ο Οκτώβριος ξεκινά κάπως εύφλεκτα για σένα Ζυγέ μου! Η πρώτη του μήνα είναι ιδανική για να επικεντρωθείς στην εσωτερική σου ηρεμία και την ψυχική σου ισορροπία. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, να κάνεις έναν απολογισμό και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Δεδομένου ότι βρίσκεσαι σε ένα σημείο «καμπής» όπου ζορίζεσαι από παντού και πρέπει να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την ζωή και το μέλλον σου, επικεντρώσου περισσότερο στις ανάγκες, στις επιθυμίες σου , ξεκουράσου επαρκώς και προσπάθησε να μην πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό!

Σκορπιός – Μέρα κοινωνικών επαφών

Πρωτομηνιά με ευκαιρίες κοινωνικής δικτύωσης ξεκινά για σένα αγαπητέ μου Σκορπιέ. Σήμερα είναι καλή ημέρα για να δικτυωθείς, να ανταλλάξεις ιδέες και να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες. Στην εργασία, μπορείς να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου και να πετύχετε κοινούς στόχους. Οι ομαδικές προσπάθειες ευνοούνται και μπορεί να βρεις υποστήριξη για τα σχέδιά σου. Παράλληλα σε διακατέχει η δίψα για ανανέωση, έρωτα, ικανοποίηση των προσωπικών επιθυμιών και φαίνεται ότι οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή είναι ευοίωνες! Η αυριανή έκλειψη αναμένεται να σε βοηθήσει στην προσωπική – συναισθηματική σου κάθαρση!

Τοξότης – Θέτεις στόχους

Ο Οκτώβριος ξεκινά με εσένα να είσαι περισσότερο δοσμένος στα επαγγελματικά σου θέματα και θέματα κάνοντας τις κινήσεις εκείνες που θα βοηθήσουν στην ανέλιξη της καριέρας σου. Σήμερα είναι καλή ημέρα για να επικεντρωθείς στους στόχους σου και να κάνεις τα βήματα που χρειάζονται για να προχωρήσεις κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις. Είναι καλή η στιγμή για ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού, ή για μία παραπάνω προώθηση της επαγγελματικής σου δραστηριότητες. Καθώς βρισκόμαστε στην πρώτη ημέρα του μήνα οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να θέσεις στόχους για την πορεία του φθινοπώρου!

Αιγόκερως- Μέρα σημαντικών επαφών

Βρισκόμαστε παραμονές της Έκλειψης και σίγουρα ζητήματα που αφορούν την καριέρα – το γάμο και τους προσωπικούς στόχους βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο! Σήμερα όμως με την Σελήνη στην Παρθένο, σου δίνεται και η ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να προχωρήσεις θέματα εκπαίδευσης, να αποκτήσεις νέες γνώσεις, ή να οργανώσεις νέα πλάνα για την πορεία σου! Σκέψου κάποια πράγματα με ποιο ανοιχτό μυαλό, και απέφυγε τον επηρεασμό από το περιβάλλον σου όπου σήμερα εύκολα μπορεί να σε αποσυντονίσει! Η ημέρα σου προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψεις νέους δρόμους και να εξελίξεις τον εαυτό σου!

Υδροχόος – Μέρα οικονομικών διακανονισμών

Ο Οκτώβριος ξεκινά με την Σελήνη στην Παρθένο να φέρνει στο προσκήνιο θέματα κοινών πόρων και οικονομικών συνεργασιών. Σήμερα είναι καλή ημέρα για να εξετάσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις, να διαχειριστείς κοινά οικονομικά και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση! Καθώς βρισκόμαστε παραμονές της Ηλιακής Έκλειψης στο Ζυγό, βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου θα απελευθερωθείς από πολλές καταστάσεις που σε καταπίεζαν το τελευταίο διάστημα, θα κάνεις την προσωπική σου ανατροπή και θα δεις την ζωή από μία νέα οπτική γωνία.

Ιχθείς – Δίνεις έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου

Πρωτομηνιά σήμερα και με την Σελήνη στην Παρθένο είσαι περισσότερο δοσμένος στις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες σου φίλε μου Ιχθύ . Σήμερα είναι καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου, να συζητήσεις με τον σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου και να βρεις λύσεις σε τυχόν διαφορές. Δεδομένου ότι αύριο ακολουθεί μία σημαντική Ηλιακή Έκλειψη, θυμήσου ότι παρόλο που εσύ έχεις την καλύτερη διάθεση για συνεργασία, ομαδικότητα, εύρεση λύσεων, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η ίδια διάθεση κυριαρχεί και στους γύρω σου! Μην πιέζεις λοιπόν τις καταστάσεις περισσότερο από όσο πρέπει.

Πηγή: flash.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*