Το θεατρικό Εργαστήρι ΑΓΙΟΥΤΟ του Πέτρου Μπουσουλόπουλου έρχεται στη Νάξο

Newsroom.
01/10/2024 11:00
 
 
 

Το θεατρικό Εργαστήρι ΑΓΙΟΥΤΟ του Πέτρου Μπουσουλόπουλου έρχεται στη Νάξο για πρώτη χρονιά, με 1ο Σεμινάριο Υποκριτικής για τα τμήματα Ενηλίκων/Εφηβικό από τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ την ΤΕΤΑΡΤΗ 02/10 14.00-17.00. Οι εγγραφές ξεκίνησαν…

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος το 2017, εμπνεύστηκε και δημιούργησε το θεατρικό εργαστήρι ΑΓΙΟΥΤΟ στη Ρόδο, με σκοπό να συντονίσει καλλιτεχνικές – εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ανθρώπους όλων των ηλικιών που αγαπούν το θέατρο. Με γνώμονα την έκφραση, την έρευνα, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, το θεατρικό εργαστήρι ΑΓΙΟΥΤΟ διανύοντας τον έβδομο χρόνο από την δημιουργία του, ξεκινάει και φέτος το ταξίδι του με νέα τμήματα και συνεργάτες στις παρακάτω πόλεις Αθήνα | Νάξο | Ρέθυμνο | Ρόδο | Χανιά | Ηράκλειο | Ναύπλιο | Άργος | Τρίπολη | Καλαμάτα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα και σεμινάρια υποκριτικής από εξειδικευμένους δασκάλους και καταξιωμένους ηθοποιούς, που ως αρχικό σκοπό έχουν τη δημιουργικότητα και την ψυχαγωγία των ενδιαφερόμενων, καθώς και τη γνωριμία τους με τον κόσμο του θεάτρου, την απόκτηση γνώσεων και την προσωπική τους έκφραση.

Δεν είναι απαραίτητες προηγούμενες γνώσεις θεάτρου ή υποκριτικής, αλλά διάθεση και φαντασία για να ιδρυθεί ένας κόσμος στη σκηνή που θα γοητεύσει, θα προβληματίσει και εν τέλει θα συν-κινήσει τον θεατή.

Η ανακοίνωση:

Στη ΝΑΞΟ για 1η ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!

Στο θεατρικό μας εργαστήρι γίνονται μαθήματα υποκριτικής, ασκήσεις θεατρικού παιχνιδιού , αυτοσχεδιασμοί ,ασκήσεις ορθοφωνίας και σωστής άρθρωσης, κινησιολογία, ασκήσεις φαντασίας, ψυχοκινητικά παιχνίδια ,φιλαναγνωσία και ασκήσεις μουσικοκινητικής αγωγής.

– Με όπλο την θεατρική πρακτική τα παιδιά γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους ,καλλιεργούν τον ψυχικό τους κόσμο και φυσικά τις ικανότητές τους.

Στο τέλος της χρονιάς μέσα από την συλλογική δουλειά οι μαθητές ( τμήματα Ενηλίκων / Εφηβικό /Παιδικά από 4 ετών ) θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τη μαγική εμπειρία της ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ με δυνατότητα συμμετοχής & σε πανελλήνιους θεατρικούς αγώνες!!

Το 1ο Σεμινάριο Υποκριτικής για τα τμήματα Ενηλίκων/Εφηβικό θα πραγματοποιηθεί από τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ την ΤΕΤΑΡΤΗ 02/10 14.00-17.00

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ  

Τμ. ΕΝΗΛΙΚΩΝ >> 09/10

Τμ. ΕΦΗΒΙΚΟ >> 09/10

Τμ. μεγάλο ΠΑΙΔΙΚΟ >> 13/10

Τμ. μικρό ΠΑΙΔΙΚΟ >> 13/10

– Πληροφορίες και Εγγραφές | 6984509885

– Τηλ.Επικοινωνίας | 6974820192

-Παπαρηγοπούλου & Σκουφά Φιλικού Έλλη, ΝΑΞΟΣ

Υπεύθυνος Εργαστηρίων Πέτρος Μπουσουλόπουλος

#θέατρο #ναξος #θεατρικοπαιχνιδι #naxos #αγιουτο  #θεατρικόπαιχνίδι #κυκλαδες #agiouto #μαθηματαυποκριτικης #παιδικάτμήματα #νάξος #θεατρικοεργαστηριαγιούτο #αγιουτοναξος #δημιουργικηαπασχοληση #θεατρικόεργαστήρι  #theatre #theaterforkids  #petrosbousoulopoulos #theater #classes #theaterworkshop #act #actors #kids #ηθοποιος #γιωργοσχρυσοστομου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*