️Τήνος: Σύσκεψη εργασίας για την αξιοποίηση του Γηπέδου Στενής “Νίκος Φώσκολος”

Newsroom.
01/10/2024 17:05
 
 
 

 

Σύσκεψη εργασίας με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Καθολικού Αρχιεπισκόπου π. Ιωσήφ Πρίντεζη και του υπεύθυνου του προσκυνήματος Αγίου Φραγκίσκου π. Φραγκίσκου Βιδάλη πραγματοποιήθηκε χθες, 30 Σεπτεμβρίου, στο γραφείο Δημάρχου Τήνου με κύριο θέμα την παραχώρηση και αξιοποίηση του γηπέδου της Στενής, έδρα της ιστορικής ομάδας ΑΕ Στενής που ανήκει στην Καθολική Αρχιεπισκοπή.

Συζητήθηκαν και δρομολογήθηκαν λύσεις προκειμένου ο συγκεκριμένος αθλητικός χώρος, που χρόνια βρίσκεται εγκαταλελειμμένος, να παραχωρηθεί στο Δήμο με χρησιδάνειο, ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις που θα δώσουν ξανά ζωή στο γήπεδο και στην ενδοχώρα του νησιού μας.

Ο Δήμαρχος Τήνου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Καθολικό Αρχιεπίσκοπο π.Ιωσήφ Πρίντεζη και τον π. Φραγκίσκο Βιδάλη για τη συνεργασία τους και τη θετική τους ανταπόκριση, ώστε η δέσμευσή μας για την επαναλειτουργία του γηπέδου της Στενής “Νίκος Φώσκολος” να υλοποιηθεί και να ξαναδούμε τα παιδιά των πάνω μερών και όλης της Τήνου να αθλούνται ξανά στον συγκεκριμένο χώρο.

Επίσης, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου για την αδιάκοπη προσπάθειά τους στο θέμα αυτό, και ιδιαίτερα τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Εξωμβούργου κ. Ιωάννη Ζαλώνη του Στεφάνου (ο οποίος απουσίαζε από την συνάντηση για λόγους υγείας), καθώς τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Χαρκιόπουλο και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Στενής για την αδιάκοπη προσφορά τους.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 7 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*