50 χρόνια Νέα Δημοκρατία: Μια παράταξη σταθερή και πρωτοπόρα για την Ελλάδα

Newsroom.
03/10/2024 17:24
 
 
 

Η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή. Από την πρώτη στιγμή, η Νέα Δημοκρατία στάθηκε ως εγγυητής της δημοκρατίας, της σταθερότητας και της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας. Με θεμέλιο τις αξίες της ελευθερίας, της λαϊκής συμμετοχής και του μεταρρυθμιστικού οράματος, το κόμμα μας διαχρονικά αντιπαρατέθηκε στον λαϊκισμό και τα άκρα, ενώ παράλληλα προώθησε μεγάλες τομές που άλλαξαν την Ελλάδα.

Στα 50 αυτά χρόνια, η Νέα Δημοκρατία συνέβαλε καθοριστικά στη σύνδεση της χώρας με την Ευρώπη, στη θωράκιση της οικονομίας και στη διασφάλιση των δημοκρατικών θεσμών. Σήμερα, υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό της Ελλάδας, φέρνοντας στο προσκήνιο μεταρρυθμίσεις που κάνουν την καθημερινότητα των πολιτών καλύτερη. Από την ψηφιακή διακυβέρνηση και τις αυξήσεις στους μισθούς, μέχρι την ενίσχυση των δομών υγείας και παιδείας, η Νέα Δημοκρατία είναι και θα παραμείνει η δύναμη προόδου για τη χώρα.

Με αίσθημα ευθύνης και ιστορική συνέπεια, προχωρούμε σταθερά μπροστά, υπηρετώντας την Πατρίδα και τους πολίτες της. Τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον και εγγύηση για τη συνέχιση του έργου μας με στόχο την πρόοδο, την ευημερία και την ενότητα της χώρας μας.»

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*