Νάξος: Μια μαγική βραδιά «κάτω από την ελιά» με τον Γρηγόρη Βαλτινό στο κτήμα «Κάμπονες» (video+φώτος)

Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά
Newsroom
05/10/2024 20:59
 
 
 

 

Την Παρασκευή το απόγευμα, όσοι βρέθηκαν στο ειδυλλιακό κτήμα Κάμπονες στις Μέλανες Νάξου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μαγική εμπειρία. Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μια βραδιά κάτω από την ελιά», ο διακεκριμένος ηθοποιός και ερμηνευτής Γρηγόρης Βαλτινός, μαζί με την ταλαντούχα Μαρία Αλεξίου, υπό τη συνοδεία του μαέστρου Γιώργου Παγιάτη και της εξαιρετικής ομάδας μουσικών που τους πλαισίωνε, προσέφεραν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη ποίηση και μουσική.

Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ερμηνεία τραγουδιών που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ελληνική μουσική σκηνή. Το κοινό, συνεπαρμένο από την ατμόσφαιρα και τις αναμνήσεις, σιγοτραγουδούσε μαζί τους, δημιουργώντας ένα ζεστό και οικείο κλίμα. Η βραδιά όμως δεν ήταν απλώς μια μουσική συναυλία, ήταν ένα ταξίδι στην καρδιά της τέχνης, με τον Γρηγόρη Βαλτινό να συνδυάζει το θεατρικό λόγο με την μουσική, απαγγέλοντας ποιήματα με την αισθαντική φωνή του, και τη Μαρία Αλεξίου να τον πλαισιώνει με την γλυκιά της ερμηνεία.

Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά

Το φυσικό περιβάλλον του κτήματος, με τις ελιές και το γαλήνιο τοπίο της Νάξου, αποτέλεσε ιδανικό σκηνικό για αυτή την καλλιτεχνική βραδιά. Ο ίδιος ο Γρηγόρης Βαλτινός, σχολίασε πως πρώτη φορά τραγουδάει σε τόσο όμορφο περιβάλλον, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους διοργανωτές για τη μοναδική εμπειρία και φιλοξενία.

Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά

Η Μαρία Πολυκρέτη, διοργανώτρια της εκδήλωσης, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιτυχία της βραδιάς, ευχαριστώντας τόσο τους καλλιτέχνες όσο και το κοινό για την συμμετοχή τους.

Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά

Παρόντες μεταξύ άλλων ο βουλευτής Κυκλάδων Μάρκος Καφούρος και η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μαριάνα Νικολαΐδου.

Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά

Στο κτήμα Κάμπονες, εκεί που η φύση συναντά την τέχνη, η ποίηση και η μουσική ενώθηκαν με τρόπο μοναδικό, δημιουργώντας μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα και μαγεία.

Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά Γρηγόρης Βαλτινός Μια βραδιά κάτω από την ελιά

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 236 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*