Τέσσερις συλλήψεις σε Σαντορίνη και Πάρο

Newsroom
07/10/2024 14:11
 
 
 

 

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών (δύο ανδρών και μιας γυναίκας) αλλά και ενός ημεδαπού προχώρησαν το Σαββατοκύριακο και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας οι αστυνομικές αρχές σε Σαντορίνη και Πάρο για πλαστογραφία, παράβαση σε κατάστημα, κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα:
-Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 05 Οκτωβρίου συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Αυστρία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

*Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 06 Οκτωβρίου συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

*Το μεσημέρι της Κυριακής 06 Οκτωβρίου συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 30χρονη αλλοδαπή η οποία αφαίρεσε τιμαλφή, αξίας 6.000 ευρώ, από ξενοδοχειακό κατάλυμα στο οποίο εργαζόταν. Τα τιμαλφή βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο (φωτογραφία).

*Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 07 Σεπτεμβρίου συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 29χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1,1 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), 3,5 γραμμάρια ψυχοτροπικών μανιταριών, μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης και 2 χαρτάκια εμποτισμένα με LSD.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*