Καιρός: Καλοκαιρινό το σκηνικό την Τετάρτη με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου

Newsroom.
09/10/2024 06:36
 
 
 

Με καλοκαίρι θα μοιάζει το σκηνικό του καιρού σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, χωρίς, ωστόσο, να λείπουν οι βροχές από ορισμένες περιοχές.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός σήμερα θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές βροχές να εμφανίζονται στο δυτικό τμήμα της χώρας.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 με 30 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλονίκη από 16 έως 26.

Και στις Κυκλάδες γενικά αίθριος ο καιρός που βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά Ελλάδα και το δυτικό τμήμα της Πελοποννήσου, θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 12 έως 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος και βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να φτάνει από 19 έως 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές σε βόρειο Ιόνιο,  Ήπειρο, δυτική Στερεά, πιθανώς και στην Θράκη. Οι άνεμοι νότιοι έως 5 μποφόρ. Η  θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 28 με 30 βαθμούς, πιθανώς τοπικά και τους 31.

Την Παρασκευή δεν θα λείψουν και πάλι κάποιες βροχές στα βορειοδυτικά με παροδικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι νότιοι έως 5 μποφόρ και σταδιακά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί, η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*