Ζώδια: Σήμερα νιώθουμε κάπως καταπιεσμένοι, κυρίαρχο το αίσθημα της έλλειψης χαράς

Newsroom.
11/10/2024 07:50
 
 
 

 

Η Παρασκευή, ξεκινά με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, τα όρια που υπάρχουν γύρω μας και μέσα μας, μας κάνουν να νιώθουμε κάπως καταπιεσμένοι κυρίαρχο το αίσθημα της έλλειψης χαράς.

Δεν είναι εύκολο αυτή την ημέρα να επικοινωνήσουμε εποικοδομητικά και αρμονικά με το περιβάλλον μας, συγκρούονται τα πρέπει με τα θέλω και υπάρχει ασυμφωνία. Η μέρα ωστόσο κρύβει όμορφες εκπλήξεις τις μεσημεριανές ώρες για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους.

Από το απόγευμα το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, στρέφει την ενέργειά μας σε ζητήματα κοινωνικά και πολιτικά!

Δες αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου από την Αθηνά Βαγενά.

Κριός – Προσοχή στις παρεξηγήσεις

Για σήμερα Παρασκευή, συνεχίζεις να είσαι επικεντρωμένος στην καριέρα και στα φιλόδοξα σχέδιά σου, αισθάνεσαι όμως ότι δεν μπορείς να βρεις κατανόηση ή να έχεις μία καλή συνεργασία με τους γύρω σου! Καθώς φτάνουμε στο μεσημέρι, δέχεσαι μία ευχάριστη έκπληξη στα οικονομικά σου που σε ξαλαφρώνει. Η μέρα ολοκληρώνεται με επιμονή, πείσμα και την ανάγκη να θέλεις να κυριαρχήσεις και να επιβάλλεις τα θέλω σου. Ρίξε τους τόνους και μην πιέζεις τόσο πολύ τον εαυτό σου και τους άλλους !

Ταύρος – Ο χρόνος τρέχει σαν νερό

Υπάρχουν πολλά σχέδια και πλάνα στο μυαλό σου αυτή την Παρασκευή, ο χρόνος όμως τρέχει σαν νεράκι και οι απαιτήσεις της ημέρας είναι αρκετές, με αποτέλεσμα να μην είναι απόλυτα εφικτό να είσαι συνεπής σε όλα! Η μέρα προσφέρεται ωστόσο για να βγεις από τα καλούπια και να επιδιώξεις αλλαγές, ενώ οι εκπλήξεις και οι αιφνιδιασμοί θα σου προσφέρουν ικανοποίηση κατά την διάρκεια της ημέρας. Αντιλαμβάνεσαι ότι οι αποφάσεις της στιγμής πολλές φορές βγαίνουν σε καλό.

Δίδυμοι – Διώχνεις το βραχνά

Η Παρασκευή ξεκινά με φόβους και ανασφάλειες από την πλευρά σου αγαπητέ μου Δίδυμε … Βρίσκεσαι σε κάποια μπλοκαρίσματα στα αισθηματικά σου, πιθανότατα γιατί έχει υπάρξει κάποια διαφωνία ή άκουσες κάποια λόγια που δεν σου άρεσαν. Η πορεία της ημέρας σε βοηθά να ξεφύγεις από ότι έχει κάτσει ως βραχνάς στο λαιμό. Η μέρα είναι παραγωγική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, ενώ καθώς οδεύουμε προς το βραδάκι ανακτάς το κέφι και την διάθεση για περιπέτεια!

Καρκίνος – Από το μεσημέρι φτιάχνει η διάθεσή σου

Η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα Παρασκευή την πορεία της στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, θα χρειαστεί όμως τις πρωινές ώρες να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή οικεία πρόσωπα, εύκολα μπορεί να πάρεις πολύ προσωπικά κάποια λόγια που θα ακούσεις. Από το μεσημεράκι η διάθεση φτιάχνει, το τηλέφωνο χτυπά με προτάσεις για το διήμερο που ξεκινά, ενώ και στην αισθηματική ζωή αναμένονται κάποια σχέδια που θα φέρουν έκπληξη και ενθουσιασμό!

Λέων – Βγαίνεις από την βολή σου

Αγαπητέ μου Λέοντα, εργασία και χαρά έρχεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας για σένα! Το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο και προσπαθείς να είσαι τυπικός σε όλα, δεν παύει όμως να σε αγχώνουν κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν τώρα στα επαγγελματικά σου! Αναμένονται κάποιες αλλαγές που θα είναι για το καλό σου, αλλά για την ώρα φεύγεις από την βολή σου! Από το απόγευμα και μετά, έρχονται κάποιες πιπεράτες εξελίξεις στα αισθηματικά σου και λαμβάνεις την επιβεβαίωση που περίμενες εδώ και καιρό!

Παρθένος – Στο χέρι σου είναι να περάσεις καλά

Η Παρασκευή θέλει έρωτα, διασκέδαση, ψυχαγωγία, όμως εσύ αγχώνεσαι για τα οικονομικά, είτε και συναισθηματικά νιώθεις κάπως ανασφαλής για το αν αξίζει να κάνεις το πρώτο βήμα ή όχι …Μέχρι το μεσημέρι ξεκαθαρίζει το τοπίο μέσα σου και μία ξαφνική επικοινωνία σε βοηθά να βάλεις μπροστά τα σχέδια που έχεις για το βράδυ! Η πορεία της ημέρας κρίνεται ρομαντική, τρυφερή, αισθαντική, αρκεί εσύ ο ίδιος να αφήσεις τα περιθώρια για αυτό!

Ζυγός – Μην γίνεσαι ευερέθιστος

Η Σελήνη σήμερα ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, η ψυχολογία σου συνεχίζει να είναι ευάλωτη και προσπαθείς να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τα συναισθήματά σου και τις προσωπικές σου υποθέσεις, βάζοντας και κάποια όρια! Μην βιάζεσαι όμως αυτή την ημέρα να πεις λόγια γκρίνιας και μουρμούρας στους οικείους σου .. Άθελά σου μπορεί να πεις λέξεις που θα προκαλέσουν απογοήτευση σε κάποιον. Η πορεία της ημέρας δίνει ικανοποίηση στα οικονομικά ενώ σταδιακά από το απόγευμα και έπειτα προσφέρονται και οι ευκαιρίες για έρωτα και ψυχαγωγία.

Σκορπιός – Ξαφνικά ευχάριστα μηνύματα

Τρέχεις να τα προλάβεις όλα και να κλείσεις τις εκκρεμότητές σου, όμως ειδικά σήμερα αισθάνεσαι ότι στην δουλειά σου μασάνε τα λόγια τους, σε αποφεύγουν και δεν είναι τόσο εύκολο να διατηρήσεις την ηρεμία και να κάνεις την δουλειά σου ακριβώς όπως θα θελες. Το τρίγωνο Σελήνης/Ουρανού της μεσημεριανές ώρες θα φέρει ένα ξαφνικό ευχάριστο μήνυμα ή μία όμορφη αναλαμπή που θα ξυπνήσει μέσα σου την επιθυμία να κάνεις σχέδια με το σύντροφο! Η μέρα προσφέρεται για τόνωση της αισθηματικής σου ζωής, αρκεί να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι!

Τοξότης – Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις

Είσαι σε έναν αγώνα δρόμου για να βρεις τις ισορροπίες στα οικονομικά σου και σήμερα άθελά σου μπορεί να επηρεαστείς ή αλλιώς να δελεαστείς από προτάσεις που θα σου γίνουν και να πέσεις στην «λούμπα» αγορών ή βιαστικών αποφάσεων, που εντέλει δεν σε συμφέρουν φίλε μου Τοξότη! Η μέρα θα φέρει κάποιες ευχάριστες αλλαγές στην εργασία σου και εσύ θα είσαι πανέτοιμος να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται τώρα γύρω σου! Το απόγευμα προσφέρεται για επικοινωνίες και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα.

Αιγόκερως – Αξιοποιείσαι τις ιδέες σου

Για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου και καθώς δίνεις περισσότερη έμφαση στις ανάγκες, στους στόχους και στις φιλοδοξίες σου, ίσως λειτουργήσεις κάπως εκρηκτικά και απόλυτα στις επαγγελματικές επαφές σου και αυτό να γίνει η αιτία παρεξηγήσεων – συγκρατήσου λοιπόν -! Μία ευχάριστη επικοινωνία στα αισθηματικά θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα καλούπια της λογικής και θα σε παρασύρει να περάσεις καλά! Η συμβουλή της ημέρας; Μην επιμένεις να γίνεται πάντα το δικό σου!

Υδροχόος – Ανάμεικτα συναισθήματα

Η Σελήνη σήμερα ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, για να περάσει το απόγευμα στο ζώδιο σου. Επομένως μέχρι τις απογευματινές ώρες, είσαι σε μία βαριά, περίεργη διάθεση, όπου ασχολείσαι κυρίως με τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σου και προσπαθείς να κλείσεις υποθέσεις που σε βαραίνουν. Το απόγευμα βρίσκεις το κέφι, την αισιοδοξία σου και κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς.

Ιχθύς – Στήριξη από φιλικά πρόσωπα

Η αξία της φιλίας αποδεικνύεται πολύτιμη για σένα αυτή την ημέρα φίλε μου Ιχθύ! Η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω, οι επιθυμίες σου καλπάζουν, δεν βάζεις νερό στο κρασί σου όμως κάνεις κάποιες συζητήσεις για χρήματα που σε απογοητεύουν. Η πρόταση ή η ιδέα ενός φιλικού προσώπου έρχεται για να σε βοηθήσει να δεις κάποιες καταστάσεις αλλιώς. Παράλληλα η μέρα προσφέρεται για συναντήσεις με πρόσωπα αγαπημένα είτε και για τον προγραμματισμό μίας κοντινής μετακίνησης!

Πηγή: flash.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 57 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*