Συνάντηση της ΟΣΥΜΙΚ με το Υπουργείο Ναυτιλίας για τη βελτίωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των μικρών νησιών των Κυκλάδων

Newsroom.
16/10/2024 22:36
 
 
 

 

Την Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων (ΟΣΥΜΙΚ), Γεώργιος Σταυρουλάκης, πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον Υφυπουργό, Στέφανο Γκίκα, και τον Αρχιπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος, Γεώργιο Ρίγγα.

Στη συνάντηση έγινε σύντομη ενημέρωση για τη μορφή και τις δράσεις της Ομοσπονδίας, καθώς και για τους συλλόγους μέλη της. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν σε θέματα ναυτιλιακής σύνδεσης των Κυκλάδων, με έμφαση στα μικρά νησιά και τη σύνδεσή τους με τον Πειραιά. Συζητήθηκε, επίσης, ο επανασχεδιασμός των ενδοκυκλαδικών δρομολογίων, προσαρμοσμένος στις σύγχρονες ανάγκες τόσο για την θερινή όσο και για τη χειμερινή περίοδο.

Ο Υφυπουργός υποσχέθηκε να βρίσκεται κοντά στις δράσεις της Ομοσπονδίας, προσφέροντας την υποστήριξή του όπου χρειάζεται.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 ο Πρόεδρος της ΟΣΥΜΙΚ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ Γεώργιος,  εκπροσωπώντας το ΔΣ της Ομοσπονδίας, πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον Υφυπουργό κ. ΓΚΙΚΑ Στέφανο και τον Αρχιπλοίαρχο ΛΣ ΡΙΓΓΑ Γεώργιο.

Στον κο ΓΚΙΚΑ έγινε μια σύντομη ενημέρωση για την μορφή και τις δράσεις της Ομοσπονδίας καθώς και για τους συλλόγους μέλη μας.

Συζητήθηκαν βασικά θέματα σχετικά με την ναυτιλιακή σύνδεση των Κυκλάδων και ιδιαίτερα των μικρών νησιών με τον Πειραιά και ο επανασχεδιασμός των ενδοκυκλαδικών δρομολόγιων σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες – απαιτήσεις των νησιών μας τόσο την θερινή όσο και την χειμερινή περίοδο.
Ο Υφυπουργός υποσχέθηκε να βρίσκεται κοντά στις δράσεις της Ομοσπονδίας μας προσφέροντας την βοήθεια του όταν την χρειαζόμαστε.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 6 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*