Φεστιβάλ Νάξου: Ευχαριστίες σε Αστυνομία – Πυροσβεστική για την άμεση παρέμβαση στη χθεσινή πυρκαγιά στην περιοχή γύρω από τον Πύργο Μπαζαίου

Newsroom.
17/10/2024 12:14
 
 
 

 

Τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τα στελέχη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας Νάξου εξέφρασαν οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Νάξου για την άμεση παρέμβαση, για την προστασία του μνημείου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ανακοίνωση των διοργανωτών σχετικά με το χθεσινή φωτιά κοντά στον Πύργο Μπαζαίου.

Η παράταση της λειτουργίας του Πύργου Μπαζαίου εφέτος έως τις 15.10.2024 με την συνεχιζόμενη επισκεψιμότητα στην εικαστική έκθεση του Φεστιβάλ Νάξου, “Φώσφορος και Έσπερος – Διάλογος” στο εσωτερικό του Πύργου, μας έφερε αντιμέτωπους με ένα δυσάρεστο όσο και επικίνδυνο περιστατικό. Τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της 16ης Οκτωβρίου από το κεντρικό δρόμο της Χώρας προς το Χαλκί, μετά το Σαγκρί, με κατεύθυνση προς τη Βορειοανατολική πλευρά του Πύργου Μπαζαίου.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και οι Τοπικές Αρχές έσπευσαν εγκαίρως στο τόπο της πυρκαγιάς και πρόλαβαν να την ελέγξουν ενώ έφτανε στα τείχη του Πύργου, αποτρέποντας κάθε υλική ζημία.

Εκφράζουμε ειλικρινείς ευχαριστίες προς το σώμα της Πυροσβεστικής και στην Αστυνομία της Νάξου, για την άμεση παρέμβαση, για την προστασία του μνημείου.

 

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 374 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*