Συλλυπητήρια επιστολή κληροδοτήματος Δον Ιωάννη Στεφάνου προς τον Αθανάσιο Μαρτίνο για την απώλεια της μητέρας του

Newsroom.
17/10/2024 18:23
 
 
 

 

Το Κληροδότημα Δον Ιωάννη Στεφάνου εξέφρασε με επιστολή τα θερμά του συλλυπητήρια προς τον Αθανάσιο Μαρτίνο και την οικογένειά του για την απώλεια της μητέρας του, Αθηνάς Μαρτίνου.

Στην επιστολή, η Αθηνά Μαρτίνου χαρακτηρίζεται ως μια πρωτοπόρος και οραματίστρια, που συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη της ελληνικής ναυτιλίας και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας. Το Κληροδότημα αποχαιρετά την εκλιπούσα με ευγνωμοσύνη, αναγνωρίζοντας τη γενναιοδωρία και την διακριτική προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο.

Η επιστολή αναφέρει:

Αξιότιμε κ. Μαρτίνε,

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικητικής και Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος Δον Ιωάννη Στεφάνου, επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην πολυμελή οικογένειά σας και ειδικά σε εσάς για την απώλεια της μητρός σας, Αθηνάς, μιας σπουδαίας γυναίκας, η οποία έβαλε τα θεμέλια της δημιουργίας ενός ναυτιλιακού κολοσσού που αφενός καθόρισε την πορεία της ελληνικής ναυτιλίας κατά τις τελευταίες δεκαετίες αφετέρου συνέβαλε αποφασιστικά στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας.

Η Αθηνά Μαρτίνου διακρινόταν πάντα για ην εργατικότητα, η γενναιοδωρία και την ευγένειά της. Μια γυναίκα πρωτοπόρος και οραματίστρια, η οποία χαρακτηρίζοταν απ’ την μόνιμη αγωνία της να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολό, διακριτικά και αθόρυβα, πάντα σε χαμηλούς τόνους. Αποτελεί σήμερα λαμπρό παράδειγμα και πρότυπο.

Αποχαιρετάμε με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση την εκλειπούσα και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.

40 2024 Επιστολή Μαρτίνος

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 67 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*