Νάξος: Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 31 Οκτωβρίου – Τα θέματα ημερήσιας διάταξης

σύγκληση δημοτικού συμβουλίου
Newsroom
25/10/2024 19:35
 
 
 

 

Στις 31 Οκτωβρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η συνεδρίαση θα γίνει μεικτή, με φυσική παρουσία στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και ταυτόχρονη τηλεδιάσκεψη, και θα περιλαμβάνει μια σειρά θεμάτων στην ημερήσια διάταξη.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η έγκριση μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του 3ου Νηπιαγωγείου Νάξου, η παράταση εργασιών του έργου «Αγωγός Μεταφοράς Ακαθάρτων Τ.Κ. Σαγκρίου-Βίβλου», τροποποιήσεις του τεχνικού προγράμματος και του δημοτικού προϋπολογισμού για το έτος 2024, καθώς και η λήψη απόφασης για αύξηση ωραρίου εργασίας καθαριότητας σχολικών μονάδων. Επιπλέον, θα εξεταστεί η παραχώρηση χώρων για πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, όπως το Ανδρονίκειο Πολιτιστικό Κέντρο και η πρώην Σχολή Ουρσουλινών για εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση αναγκαιότητας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του 3ου Νηπιαγωγείου Νάξου με τη διεξαγωγή δημοπρασίας.

2. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Αγωγός Μεταφοράς Ακαθάρτων Τ.Κ. Σαγκρίου-Βίβλου.

3. Έγκριση παράτασης συμβάσεων μίσθωσης χώρων στάθμευσης οχημάτων.

4. Έγκριση 5 ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος έτους 2024.

5. Έγκριση 6 ης αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2024.

6. Λήψη απόφασης για την αύξηση ωραρίου εργασίας προσωπικού ΙΔΟΧ μερικής απασχόλησης ειδικότητας ΥΕ προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 4368/2016 (Α΄21) όπως ισχύει, με κάλυψη της δαπάνης από ίδιους πόρους.

7. Έγκριση του υπ’ αρ. πρωτ. 19273/15-10-2024 Πρακτικού της Επιστημονικής Επιτροπής του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ) του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, που αφορά στην κατάρτιση Πινάκων Επιλογής Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία που θα φιλοξενηθούν στο Κέντρο την περίοδο 2024-2025.

8. Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης του Ανδρονίκειου Πολιτιστικού Κέντρου της Κοινότητας Δαμαριώνα, για την υλοποίηση εξωσχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων.

9. Έγκριση δωρεάν ή μη παραχώρησης της πρώην Σχολής Ουρσουλινών για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων πολιτιστικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 424 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*