Συνάντηση του δημάρχου Αλέξη Αθανασίου με τον Γενικό Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας

Newsroom.
04/08/2026 15:50

Ο Κωνσταντίνος Πολυκάρπου επισκέφθηκε το Δημαρχείο Σύρου – Ερμούπολης και ενημερώθηκε για την ιστορία, τον πολιτισμό και τις επετειακές εκδηλώσεις του νησιού

Τον Γενικό Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνο Πολυκάρπου, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Σύρου – Ερμούπολης ο δήμαρχος Αλέξης Αθανασίου, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα.

Η ανακοίνωση του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης:

Τον Γενικό Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Κωνσταντίνο Πολυκάρπου, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Σύρου – Ερμούπολης, ο Δήμαρχος κ. Αλέξης Αθανασίου, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα.

Ο κ. Πολυκάρπου, ο οποίος επισκέφθηκε τη Σύρο για τις θερινές του διακοπές μαζί με την οικογένειά του, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο και να ανταλλάξουν απόψεις για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Γενικό Πρόξενο στο νησί, ευχόμενος να απολαύσει την παραμονή του στη Σύρο, ενώ παράλληλα τον ενημέρωσε για την ιστορία και την πολιτιστική ταυτότητα του νησιού, το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, τη συριανή γαστρονομία και τις φυσικές ομορφιές του. Από την πλευρά του, ο κ. Πολυκάρπου ευχαρίστησε θερμά για τη φιλοξενία, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το νησί και τη θερμή υποδοχή των κατοίκων του. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την ονοματοδοσία της Ερμούπολης και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όσες ακολουθούν.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Latest Post

Comments are closed.