Νάξος: Στο Τοπικό Συμβούλιο Εγκαρών η δημιουργία πλατείας και η πρόσβαση στο ΚΕΔΑΣΥ

Newsroom
12/10/2026 22:46

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου η συνεδρίαση – Αίτημα για μελέτη διαμόρφωσης πλατείας με τη συνδρομή του Συλλόγου Εγκαριτών «Ο Άγιος Τρύφων»

Δύο ζητήματα που αφορούν τη διαμόρφωση δημόσιου χώρου και την πρόσβαση οχημάτων σε εγκαταστάσεις της περιοχής θα απασχολήσουν το Τοπικό Συμβούλιο Εγκαρών Νάξου, το οποίο συνεδριάζει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο γραφείο της Κοινότητας.

Σύμφωνα με την πρόσκληση της συνεδρίασης, πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η υποβολή αιτήματος προς τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την εκπόνηση μελέτης διαμόρφωσης χώρου πλατείας στις Εγγαρές, με δωρεά και συνδρομή του Συλλόγου Εγκαριτών «Ο Άγιος Τρύφων».

Το θέμα αφορά, σε αυτή τη φάση, τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης για το σχετικό αίτημα και όχι την έγκριση ή την έναρξη εργασιών διαμόρφωσης της πλατείας.

Πρόταση περιορισμού της πρόσβασης οχημάτων στο ΚΕΔΑΣΥ

Το δεύτερο θέμα αφορά αίτημα για κλείσιμο της εισόδου στο προαύλιο του ΚΕΔΑΣΥ μετά τις 17:00, καθώς και τη δημιουργία κατασκευής που θα εμποδίζει την πρόσβαση μηχανοκίνητων οχημάτων στον χώρο.

Για τα δύο θέματα το Τοπικό Συμβούλιο καλείται να συζητήσει και να λάβει τις σχετικές αποφάσεις κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Latest Post

Comments are closed.