Υποψήφιος με Το Ποτάμι ο Μάριος Βαζαίος

admin
04/01/2015 11:31
 
 
 

Την υποψηφιότητα του με Το Ποτάμι ανακοίνωσε ο Μάριος Βαζαίος,

 διευθυντής του «Φεστιβάλ Νάξου» που γίνεται κάθε καλοκαίρι στον Πύργο Μπαζαίου. Ο κ. Βαζαίος στην ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει ότι είπε το «ναι» στο Σταύρο Θεοδωράκη, «χωρίς καμία επιφύλαξη» αφού παρακολουθούσε εδώ και καιρό και υποστήριζε Το Ποτάμι, το οποίο είναι «μια καινούργια δυναμική ικανή να  αλλάξει τις παλιές πολιτικές πρακτικές και νοοτροπίες».

Αναλυτικότερα ο κ. Βαζαίος σημειώνει:

Φίλες και φίλοι,

Καλή χρονιά, με αισιοδοξία και δημιουργικότητα.

Παρακολουθούσα από καιρό με ενδιαφέρον και υποστήριζα το κίνημα των πολιτών που εμψυχώνει την πρωτοβουλία του Σταύρου Θεοδωράκη να δημιουργηθεί μια καινούργια δυναμική ικανή να  αλλάξει τις παλιές πολιτικές πρακτικές και νοοτροπίες, που υιοθετούν ακόμη και νεόκοποι κομματικοί σχηματισμοί, ενώ υποτίθεται ότι ευαγγελίζονται ένα διαφορετικό μέλλον.

Είπα ναι λοιπόν χωρίς καμία επιφύλαξη, όταν μου ζητήθηκε να είμαι υποψήφιος στις  επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το Ποτάμι, στις Κυκλάδες.

Αισθάνθηκα ότι μου προσφέρθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω ένα νέο υπεύθυνο ρόλο και παράλληλα με την πολυετή μου δράση στις Κυκλάδες στο χώρο του πολιτισμού να δοκιμαστώ σ’ ένα πρωτόγνωρο πεδίο, εκείνο της πολιτικής.

Εξάλλου στους  χαλεπούς καιρούς που περνάμε, όλες οι ενέργειές μας επιβάλλεται να έχουν και πολιτική διάσταση εάν θέλουμε να προκαλέσουμε ουσιαστικές αλλαγές.

Την απόφαση μου αυτή θέλω να επικοινωνήσω με τους συμπολίτες μου και να ζητήσω την υποστήριξη τους και τη συστράτευση τους στη «συνωμοσία του καλού», ώστε να καταφέρουμε να διασώσουμε ότι μπορούμε πριν «πεθάνουμε σαν χώρα».

Κρατώ ζωντανή την επαφή μαζί σας και οποιαδήποτε συμβουλή, σκέψη ή ερώτηση είναι καλοδεχούμενη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Βαζαίος

(Visited 68 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*