Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 23χρονου επιβάτη του “Νήσος Ρόδος”

 
 
 

nisos rodos 3

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το μεσημέρι της Πέμπτης έρευνες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου και Χίου για τον εντοπισμό ενός 23χρονου επιβάτη του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε το δρομολόγιο από Χίο για Πειραιά.

Ο 23χρονος είχε επιβιβαστεί από το λιμάνι της Χίου με προορισμό τον Πειραιά.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού, από τα μέλη του πληρώματος του “Νήσος Ρόδος” διενεργήθηκαν έλεγχοι σε όλους τους χώρους του πλοίου για τυχόν εντοπισμό του, με αρνητικά όμως αποτελέσματα.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., υπό το συντονισμό του, ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νήσων Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου και Χίου, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά οκτώ 8 περιπολικά σκάφη, παραπλέοντα πλοία, ελικόπτερο και αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Στις έρευνες έλαβαν μέρος και επτά 07 περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ για έλεγχο της ακτογραμμής, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*