«Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου»: «Θέτουμε την ατζέντα των κινήσεων της απερχόμενης περιφερειακής αρχής»

 
 
 

Ικανοποιημένη από το γεγονός ότι οι παρεμβάσεις της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», καταφέρνουν να θέτουν «την ατζέντα των κινήσεων της απερχόμενης περιφερειακής αρχής» εμφανίζεται η παράταξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της «Συμμαχίας», η οποία υποστήριξε ότι η δημοσιοποίηση των θέσεων της παράταξης Γλυνού τόσο για το οδικό δίκτυο, όσο και για την υγεία, ήταν αυτή που κινητοποίησε την σημερινή «παραπαίουσα περιφερειακή αρχή» να εκδηλώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα συγκεκριμένα θέματα.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» έχει ως εξής:
Είχαμε δηλώσει εξαρχής πως η παράταξή μας δημιουργήθηκε με μόνο σκοπό να είναι χρήσιμη και να προσφέρει στον τόπο.
Το ότι θα κατάφερνε να το κάνει προτού να εκδηλώσουν την προτίμησή τους σε αυτή οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου, ξεπερνά και την πιο αισιόδοξη προσδοκία μας.
Είναι τυχαίο ότι, λίγες μέρες μετά την ανάπτυξη της θέσης μας για το οδικό δίκτυο ο κ. Χατζημάρκος έσπευσε να ανακοινώσει την διάθεση κονδυλίων για το ίδιο θέμα;
Είναι τυχαίο ότι, λίγες μέρες μετά την ανάδειξη των προβλημάτων υγείας και των πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει μέλη της παράταξής μας, η Υγεία βρέθηκε επιτέλους έστω και μετά από 5 χρόνια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της παραπαίουσας περιφερειακής αρχής του κυρίου Χατζημάρκου;
Μας τιμά ειλικρινά το γεγονός πως παρ’ όλο που δεν επιτελούμε ακόμη θεσμικό ρόλο, θέτουμε την ατζέντα όχι μόνο της πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά και των κινήσεων της απερχόμενης περιφερειακής αρχής.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*