Μανόλης Μαργαρίτης: Εάν μου ζητηθεί θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με τη ΝΔ

 
 
 

«Αυτά που συζητιούνται περί υποψηφιότητας μου ως βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία έχουν τη βάση τους» δήλωσε χθες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης.

Ο κ. Μαργαρίτης μιλώντας στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων και τον Τριαντάφυλλο Τριανταφυλλίδη, επιβεβαίωσε τις φήμες περί πιθανής υποψηφιότητας του στις Κυκλάδες στις εθνικές εκλογές τονίζοντας ότι ο ίδιος, εάν τελικά του ζητηθεί από το κόμμα του, είναι πρόθυμος να συμπεριληφθεί το όνομα του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων.

«Δε σας κρύβω ότι έχω επαφές με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και τα Κεντρικά της Ν.Δ. και δέχομαι παροτρύνσεις για να ξεκινήσω κάτι» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
«Από τη θέση στην οποία βρίσκομαι έχω τη δυνατότητα εφόσον μου ζητηθεί να είμαι υποψήφιος, να το κάνω. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του αρχηγού» είπε.

Παιχνίδια κάτω από το τραπέζι

Ο κ. Μαργαρίτης στην ίδια συνέντευξη έκανε λόγο για «παιχνίδια κάτω από το τραπέζι» με σκοπό κάποιων «το κέρδος».
«Υπάρχουν πολλά παιχνίδια κάτω από το τραπέζι… γίνονται πολλές ζυμώσεις. Είναι κάποιοι οι οποίοι αντιδρούν για να μην είμαι εγώ, ο καθένας για το δικό του κέρδος. Μάλιστα υπάρχουν κάποιοι που κατέχουν και θέσεις και οι οποίοι αντιδρούν έντονα στο ενδεχόμενο να είμαι υποψήφιος βουλευτής» τόνισε χαρακτηριστικά μη κατονομάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σημείωσε επίσης πως ότι και να γίνει, εκείνος θα είναι πάντα πιστός στο κόμμα του και θα προσφέρει από όποια θέση κι αν του ζητηθεί.

«Δε με πτοεί και δε με αλλάζει οποιαδήποτε θέση κι αν μου προσφερθεί ή όχι. Θέσεις έχω καταφέρει και τις κερδίζω από μόνος μου. Ωστόσο για ότι μου ζητηθεί θα είμαι στις επάλξεις» τόνισε.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*