Μπάκαλος: «Λυπηρό μεν – Αποκαλυπτικό δε ΒΙΝΤΕΟ για την τραγική κατάσταση υδροδότησης στην Απείρανθο»

 
 
 

 

Την κατάσταση που επικρατεί στο υδρευτικό δίκτυο της Απειράνθου παρουσιάζει ο πρόεδρος του χωριού Γιώργος Μπάκαλος με ένα video που έδωσε στη δημοσιότητα.

Ο κ. Μπάκαλος με εικόνα δείχνει την τραγική κατάσταση που υπάρχει στη δεξαμενή που υδρεύεται το χωριό όπου σε τοιχίο σε απόσταση αναπνοής από το νερό βρίσκονται ακόμα και περιττώματα από ποντίκια.

Ο πρόεδρος Απειράνθου Νάξου καυτηριάζει ακόμα και το γεγονός ότι οι αρμόδιοι του δήμου δεν του έχουν δώσει κλειδιά, ως πρόεδρο του χωριού προκειμένου να μπορεί να παρέμβει εάν κάτι έκτακτο συμβεί.

Αναφέρεται επίσης και στις διακοπές νερού στην Απείρανθο σημειώνοντας ότι «το νερό ξεχείλισε το ίδιο και η υπομονή μας». 
Την ίδια ώρα που η Απείρανθος ήταν χωρίς νερό «ένας εφεδρικός και παλαιότερα κύριος ταμιευτήρας που υδροδοτούσε τον οικισμό Απειράνθου είχε ξεχειλίσει και το νερό έτρεχε στο ρέμα»…

Όπως ο ίδιος σημειώνει σε καυστικό σχόλιο του για το θέμα: 


«Λυπηρό μεν – Αποκαλυπτικό δε. Με την ιδιότητα του προέδρου της κοινότητας καθώς και μετά από προσωπικές μου παρεμβάσεις, προφορικές και γραπτές προς το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αλλά και μετά από σχετική ανάρτηση μέσα από αποκαλυπτικό βίντεο που ξεσκεπάζει μέρος της τραγικής κατάστασης υδροδότησης στην Απείρανθο, διαπιστώνεται εύκολα η αναποτελεσματικότητα και η ανεπάρκεια του δήμου. Δικά σας τα συμπεράσματα και η απόδοση ευθύνης για την επικρατούσα κατάσταση σε βάρος των πολιτών και επισκεπτών μας, εκεί που πρέπει».

{youtube}SweKrb4XQTI{/youtube}

(Visited 21 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*