Παραίτηση του Ιάκωβου Γιακουμή από τη διεκδίκηση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

 
 
 

Με ανακοίνωση του στη σελίδα του στο Facebook ο Ιάκωβος Γιακουμης γνωστοποιεί ότι παραιτείται από τη διεκδίκηση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Σοβαροί λόγοι υγείας της μητέρας του δεν του επιτρέπουν να συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Naxostimes.gr ενώ η κατάρτιση του ψηφοδελτίου του ήταν στο τελικό στάδιο, το αιφνίδιο περιστατικό με την υγεία της μητέρας του στάθηκε η αιτία για την παραίτηση του από τη διεκδίκηση του δήμου.

Η ανακοίνωση του κ. Γιακουμή:

Η αντικειμενική μου αδυναμία να αφιερώσω το σύνολο του χρόνου και της ενέργειάς μου στον προεκλογικό αγώνα, καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την επικοινωνία των αρχών και των στόχων της παράταξής μας στον κόσμο της Νάξου & των Μικρών Κυκλάδων. Ως εκ τούτου, η απόφαση της διακοπής της προεκλογικής εκστρατείας είναι μονόδρομος για εμένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου όλους εκείνους και εκείνες που συντάχθηκαν μαζί μου (είτε ως υποψήφιοι είτε στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου) για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Ο αγώνας μας υπήρξε καθαρός και δίκαιος με κύριο στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη της Νάξου & των Μικρών Κυκλάδων.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμπαραστέκονται στην οικογένειά μου στην δύσκολη περίοδο που διέρχεται.

Ιάκωβος Β. Γιακουμής

(Visited 104 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*