Το OPEN TV στον Απόλλωνα Νάξου: Δυο μαθητές κρατούν ζωντανό το σχολείο (video)

 
 
 

Στον Απόλλωνα Νάξου βρέθηκε η εκπομπή του OPEN TV «ΤΩΡΑ ότι συμβαίνει» και κατέγραψε συγκινητικές εικόνες με τους μόνο δύο μαθητές του δημοτικού σχολείου του χωριού. Τόσο τα παιδιά όσο και ο δάσκαλος μίλησαν στην εκπομπή και περιέγραψαν την καθημερινότητα τους στον πανέμορφο παραθαλάσσιο οικισμό της Κορωνίδας.

Το μαθησιακό επίπεδο των μαθητών «πολύ καλό» σύμφωνα με το δάσκαλο των παιδιών. «Είναι κάτι σαν ιδιαίτερο μάθημα και υπάρχει στενό δέσιμο μεταξύ μαθητών και δασκάλου» σημείωσε.

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολα το χειμώνα, αλλά το καλοκαίρι όλα είναι πιο όμορφα στον Απόλλωνα που κατακλύζεται από τουρίστες όπως είπαν τα παιδιά, τα οποία δήλωσαν ότι δεν θα άλλαζαν ούτε το σχολείο τους, ούτε το χωριό τους!



Η εικόνα με τους δυο μαθητές να παρελαύνουν στις εθνικές επετείους κάνουν το γύρο της Ελλάδας κάθε φορά και προκαλούν συγκίνηση σε όποιους τα βλέπουν… 



Να σημειωθεί ότι στην εισαγωγή του θέματος της Νάξου ιδιαίτερος λόγος έγινε για την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και τα πρίφημα προϊόντα της. 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της εκπομπής (στο 34:17)

(Visited 12 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*