Μεγάλη επένδυση στο κέντρο της Ερμούπολης: Το πρώην ξενοδοχείο «Κυκλαδικόν» ξαναβρίσκει την αίγλη του

Newsroom
12/12/2019 12:39
 
 
 

 

Το «πράσινο φως» για την αξιοποίηση του ιστορικού κτιρίου του πρώην ξενοδοχείου «Κυκλαδικόν» στο κέντρο της Ερμούπολης έδωσε ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, με σχετική απόφαση του.

Έτσι, ανάβει το «πράσινο φως» προς την Διοικούσα Επιτροπή του Κληροδοτήματος Άννης Κουτσοδόντη να αποφασίσει τη σύναψη σύμβασης με ενδιαφερόμενη εταιρεία για την αξιοποίηση του πρώην ξενοδοχείου, ιδιοκτησίας του Κληροδοτήματος, έναντι μακροχρόνιας μίσθωσης.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να συνεδριάσει – υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη – η Διοικούσα Επιτροπή του Κληροδοτήματος, η οποία διεξήγαγε τις πολύμηνες διαπραγματεύσεις και έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα για τη λήψη της σχετικής απόφασης, τόσο επί της οποίας, όσο και για το ακριβές περιεχόμενο των όρων της σύμβασης θα υπάρξει εκτενής ενημέρωση.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε σχετική δήλωσή του ο κ. Λεονταρίτης τονίζοντας: «Είμαστε στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση του μεγάλου στόχου που είχε τεθεί, την επίτευξη του οποίου επιδιώξαμε από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας ως Διοικούσα Επιτροπή του Κληροδοτήματος. Πιστεύω ακράδαντα ότι και οι τελικές διαπραγματεύσεις με την ενδιαφερόμενη εταιρεία θα στεφθούν με επιτυχία και ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα μπορέσουμε και επισήμως να ανακοινώσουμε τη μεταβίβαση του ακινήτου προκειμένου να ξεκινήσει αυτή η μεγάλη επένδυση για την Ερμούπολη και τη Σύρο».

(Visited 283 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*