Την επίσπευση των εμβολιασμών στη Σύρο εισηγήθηκε ο Δήμαρχος στη συνάντησή του με την Υφυπουργό Υγείας

Newsroom
06/05/2021 15:48
 
 
 

Στην πορεία της πανδημίας και την εξέλιξη των εμβολιασμών στη Σύρο επικεντρώθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νίκου Λειβαδάρα με την Υφυπουργό Υγείας κα Ζωή Ράπτη, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων με τοπικούς φορείς.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης (στην οποία ήταν επίσης παρόντες ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου κ. Μιχάλης Ζουλουφός), ο κ. Λειβαδάρας εισηγήθηκε την επίσπευση των εμβολιασμών, καθώς η Σύρος έχει τη δυνατότητα να διενεργεί τουλάχιστον 250 εμβολιασμούς την ημέρα, δεδομένου ότι διαθέτει το απαιτούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και εμβολιαστικά κέντρα.

Όπως επεσήμανε ο κ. Λειβαδάρας, ζητούμενο είναι η θωράκιση της Σύρου στον μεγαλύτερο βαθμό κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο όραμα της Διοίκησης του Νοσοκομείου για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου και την ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών του προς τους πολίτες, λόγω των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών στον τομέα της υγείας στο Νομό.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με αμοιβαίες διαβεβαιώσεις για στενή συνεργασία, στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*