Από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» η χρηματοδότηση των μελετών για τον νέο Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού

Newsroom
14/07/2021 12:46
 
 
 

Την πρόταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τη χρηματοδότηση εκπόνησης των μελετών του νέου Πολυχώρου Αθλητισμού και Πολιτισμού της Σύρου από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών ενέκρινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Η χρηματοδότηση από το Υπουργείο ανέρχεται στα 620.000€, η οποία θα προστεθεί στο ποσό των 460.000€ που θα προέλθει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

«Μετά το πρώτο “βήμα” που ήταν η αγορά του οικοπέδου για την κατασκευή του Πολυχώρου Αθλητισμού – Πολιτισμού σε ιδιόκτητο χώρο της Περιφέρειας, ένα δεύτερο σημαντικότερο “βήμα” έγινε χθες με την έγκριση της χρηματοδότησης των μελετών (6) από το Υπουργείο Εσωτερικών (620.000€ ΥΠ.ΕΣ. – 460.000€ από το Π.Δ.Ε της Π.Ν.Α.)» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης για να προσθέσει: «Για μια ακόμη φορά η Περιφερειακή Αρχή, κινούμενη με σχέδιο και αποφασιστικότητα, επιτυγχάνει το στόχο της και αποδεικνύει ότι αξιοποιεί όλες τις αναπτυξιακές προοπτικές προς όφελος των νησιών μας. Ευχαριστώ όλους, όσοι έχουν μέχρι σήμερα συμβάλει για την επίτευξη αυτού του στόχου, για την οριστική υλοποίηση του οποίου συνεχίζουμε την προσπάθεια».

(Visited 59 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*