Υδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού μετέφερε νερό στη Σίφνο

Newsroom
04/08/2021 17:21
 
 
 

 

Με νερό που μετέφερε χθες η υδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού «ΔΟΪΡΑΝΗ Α-467» τροφοδοτήθηκαν περαιτέρω οι δεξαμενές υδροδότησης των οικισμών της Σίφνου, στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειας του Δήμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που οφείλονται στην μη επάρκεια νερού, με την πολύτιμη συνδρομή και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και του Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Σίφνου ευχαρίστησε:

*Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τον Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκη, την προκάτοχό του κα Χριστιάνα Καλογήρου, τον κ. Ι. Σίμο από τη Διεύθυνση Μελετών και όλες τις υπηρεσίες της Γεν. Γραμματείας για την αγαστή συνεργασία και την ανταπόκρισή τους σε όλα τα αιτήματα του Δήμου, που ως στόχο έχουν όχι μόνο την προσωρινή αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας, αλλά και τη δρομολόγηση ενεργειών για την αποτελεσματική ενίσχυση -στο επόμενο διάστημα- των υποδομών ύδρευσης.

*Τον Κυβερνήτη Αντιπλοίαρχο κ. Γρηγόρη Δράλλο και το πλήρωμα της υδροφόρας του Πολεμικού Ναυτικού «ΔΟΪΡΑΝΗ Α-467».

*Τον Λιμενικό Σταθμό Σίφνου και ιδιαιτέρως τον Λιμενοσταθμάρχη κ. Παναγιώτη Ζαχαράκη, Υποπλοίαρχο Λ.Σ., για την πολύτιμη συνεργασία.

*Τους επαγγελματίες που, προτάσσοντας το κοινό συμφέρον, τροποποίησαν το πρόγραμμά τους για να εξυπηρετήσουν τις επιτακτικές ανάγκες του Δήμου.

Επίσης, απηύθυνε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους «ετοιμοπόλεμους», όπως τους χαρακτήρισε, υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ύδρευσης, οι οποίοι μοιράζονται την αγωνία του Δήμου και σπεύδουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά και νυχθημερόν πολλά προβλήματα.

Τέλος, επειδή το πρόβλημα της λειψυδρίας που ταλανίζει αυτή τη χρονιά τα νησιά – και όχι μόνο – είναι ιδιαίτερα έντονο, για ακόμη μια φορά, ο Δήμος Σίφνου ζητά την πολύτιμη συνεργασία και των πολιτών, απευθύνοντας έκκληση για ιδιαίτερη προσοχή στην κατανάλωση του νερού έτσι ώστε να διασφαλίζεται η επάρκεια της ποσότητας που θα μπορεί να εξυπηρετεί τις βασικές ανάγκες όλων.

(Visited 606 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*