Στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας ο Ανδρέας Ξανθός – Συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους

Newsroom
13/10/2021 17:53
 
 
 

Την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ότι η ένταξη του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας στο ΕΣΥ είναι η απάντηση στην απαξίωση που δέχεται σήμερα το εν λόγω Νοσοκομείο, επιβεβαίωσαν ο Τομεάρχης υγείας και πρώην υπουργός Υγείας, βουλευτής Ανδρέας Ξανθός και ο βουλευτής Κυκλάδων του κόμματος Νίκος Συρμαλένιος, κατά την χθεσινή συνάντηση τους με την διοίκηση της υγειονομικής μονάδας και τους εκπροσώπους των εργαζομένων (γιατρούς,νοσηλευτές,διοικητικό και τεχνικό προσωπικό).

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συναντήθηκαν επίσης με τον Σύλλογο Στήριξης του Νοσοκομείου και τον Σύλλογο Νεφροπαθών. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στα γραφεία του Συλλόγου Στήριξης του Γ.Ν. Θήρας διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων ως προς τον ένα και μοναδικό στόχο, δηλαδή την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και την ένταξή του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Παρουσία μελών της τοπικής οργάνωσης, οι κ.κ. Ξανθός και Συρμαλένιος δεσμεύθηκαν να προωθήσουν στη Βουλή την ένταξη του νοσοκομείου στο ΕΣΥ, αίτημα που διεκδικεί όλη η κοινωνία της Σαντορίνης.

(Visited 55 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*