Ρόδος: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

admin
09/06/2016 07:58
 
 
 

Σε τραγωδία κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα ο άγριος τσακωμός που είχε ζευγάρι στο χωριό της Δαματριάς στη Ρόδο.

Ο  Δ.Κ. του Π., 31 ετών, άρπαξε ένα μαχαίρι λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ και κάρφωσε με αυτό δύο φορές τη γυναίκα του, μπροστά στα έντρομα μάτια του ανήλικου παιδιού τους. Στη συνέχεια, κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη γυναίκα και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Την ώρα εκείνη, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού, ο σύζυγος όρμησε για δεύτερη φορά πάνω της, δίνοντάς την μία ακόμα μαχαιριά!

Ο δράστης ταμπουρώθηκε, στη συνέχεια, στο σπίτι τους και όταν κατάλαβε ότι στο σημείο είχαν φθάσει πάνοπλοι άνδρες της αστυνομία για να τον συλλάβουν, όπλισε ένα κυνηγετικό όπλο που είχε στην κατοχή του και αυτοκτόνησε λίγο μετά τις 2:30 σήμερα τα ξημερώματα.

Η 33χρονη σύζυγός του Κ.Μ. του Μ. νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου εκτός κινδύνου. Ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελέας και ο ιατροδικαστής Ρόδου.

Το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε τα εξής:

Χθες (08.06.2016) το βράδυ σε χωριό της Ρόδου 31χρονος ημεδαπός αποπειράθηκε να θανατώσει τη σύζυγό του τραυματίζοντας την με μαχαίρι
στην κοιλιακή χώρα.

Η τραυματισθείσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ζωής.

Ο δράστης μετά την πράξη του κλείστηκε μέσα στο σπίτι του και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09.06.2016) αυτοτραυματίστηκε με κυνηγετικό όπλο.

Αστυνομικοί που είχαν μεταβεί στο σημείο για χειρισμό της υπόθεσης, στο άκουσμα του πυροβολισμού, εντόπισαν τον 31χρονο θανάσιμα τραυματισμένο και βρήκαν δίπλα του το κυνηγετικό όπλο.

Επιπλέον μέσα στο σπίτι βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
*Το μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε τη σύζυγό του
*Δυο ακόμη κυνηγητικά όπλα
*Γυάλινα βάζα που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού
βάρους 102 γραμμαρίων
*Δυο ναρκωτικά χάπια

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, η οποία διενεργεί προανάκριση, σχηματίζεται δικογραφία και θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα
Πλημμελειοδικών Ρόδου.

(Πηγή: rodiaki.gr)

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*