Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις 10 ατόμων σε Σαντορίνη, Μύκονο και Πάρο

Newsroom
14/05/2024 11:16
 
 
 

 

Στη σύλληψη δέκα ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Σαντορίνη, Μύκονο και Πάρο για κλοπή, πλαστογραφία, παράνομες οικοδομικές εργασίες, κλοπές τροχοφόρων και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πιο συγκεκριμένα:
*Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 11 Μαΐου 2024 συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαίρεσε γυναικείο μπουφάν και τσάντα που περιείχε χρήματα, από κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης.

*Το πρωί του Σαββάτου 11 Μαΐου 2024 το πρωί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μύκονου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου δύο αλλοδαποί (ηλικίας 20 και 21 ετών), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Μαΐου 2024 συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου ένας 59χρονος ημεδαπός και τέσσερις αλλοδαποί (ηλικίας από 21 έως 57 ετών), οι οποίοι προέβαιναν σε οικοδομικές εργασίες καθ’ υπέρβαση άδειας δόμησης μικρής κλίμακας.

*Το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαΐου 2024 το βράδυ συνελήφθησαν στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο ανήλικοι γιατί αφαίρεσαν από κοινού δίκυκλο μοτοποδήλατο. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων για παραμέληση εποπτείας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 60 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*