Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Σαντορίνη, Σύρο, Νάξο και Μύκονο

Newsroom
21/05/2024 14:20
 
 
 

 

Πέντε άτομα (τρεις αλλοδαποί και δύο ημεδαποί) συνελήφθησαν χθες σε Σαντορίνη, Σύρο, Νάξο και Μύκονο για πλαστογραφία, ναρκωτικά, παραβάσεις σε επιχείρηση και παράνομη διαμονή στη χώρα.

Πιο αναλυτικά:
*Χθες Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 το πρωί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 36 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Χθες Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης 35χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και θρυμματιστής.

*Χθες Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 34χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε επιχείρηση η οποία καταλάμβανε παράνομα τμήματα αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων.

*Χθες Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 54χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 308 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*