Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Νάξο, Μύκονο, Τήνο και Θήρα

Newsroom.
27/05/2024 16:04
 
 
 

 

Δεκαοκτώ άτομα (Δεκαέξι αλλοδαποί και δύο ημεδαποί) συνελήφθησαν σε Νάξο, Μύκονο, Τήνο και Θήρα για πλαστογραφία, κλοπή, ναρκωτικά, παράνομες οικοδομικές εργασίες, κακομεταχείριση ζώου και ηχορύπανση.

Πιο αναλυτικά:

* Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας τρείς αλλοδαποί οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

* Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 44χρονος αλλοδαπός ο οποίος αφαίρεσε 300€ από χώρο επιχείρησης. Το χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.

* Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 27 ετών, γιατί βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -3,3- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

* Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 το πρωί συνελήφθησαν στη Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου δέκα αλλοδαποί ηλικίας από 26 έως 62 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

* Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 68χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε ιπποειδές χωρίς να εξασφαλίζονται οι κανόνες ευζωίας του.

* Την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου 26χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 242 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*