Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Πάρο, Σύρο, Τήνο και Θήρα

Newsroom.
28/05/2024 14:52
 
 
 

 

Δεκατρία άτομα (Τρεις αλλοδαποί και 10 ημεδαποί) συνελήφθησαν σε Πάρο, Σύρο, Τήνο και Θήρα για  ναρκωτικά, πλαστογραφία, παραβάσεις σε καταστήματα, ηχορύπανση, διακίνηση ναρκωτικών, κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πιο αναλυτικά:

*Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 26χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης κατά την ακινητοποίηση του αντιστάθηκε σθεναρά.

*Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης 41χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Σύρου για διακίνηση ναρκωτικών.

*Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 το πρωί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας δύο αλλοδαποί ηλικίας 20 και 24 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 το πρωί συνελήφθησαν στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου δύο ημεδαποί ηλικίας 38 και 42 ετών γιατί προέβαιναν σε παράνομες εργασίες διαμόρφωσης του αιγιαλού προς εγκατάσταση ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων.
Κατασχέθηκε ένα μηχάνημα έργου.

*Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, πέντε ημεδαποί, ηλικίας από 14 έως 20 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν ενδύματα από καταστήματα. Επιπλέον, συνελήφθη η μητέρα των ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας.

*Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 το απόγευμα συνελήφθη στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου 26χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε συσκευή ενίσχυσης ήχου.

*Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 47χρονη ημεδαπή η οποία αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο εντός αστικού λεωφορείου.

(Φώτο αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 66 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*