Πέντε συλλήψεις σε Πάρο, Σαντορίνη και Μύκονο

Newsroom
05/06/2024 14:03
 
 
 

 

Πέντε άτομα (τρεις ημεδαπούς και δύο αλλοδαπούς) συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές σε Πάρο, Σαντορίνη και Μύκονο για σωματική βλάβη, απειλή και οπλοκατοχή, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, υπαίθριο εμπόριο και πλαστογραφία.

Πιο αναλυτικά:
*Τη Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 39χρονος αλλοδαπός και 19χρονος ημεδαπός γιατί, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για απειλή και σωματική βλάβη σε βάρος ανήλικου, βρέθηκαν στην κατοικία του 39χρονου και κατασχέθηκαν σιδηρογροθιά και μαχαίρι με λάμα 13 εκατοστών.

*Την Τρίτη 04 Ιουνίου 2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος προέβη σε ασελγείς ενέργειες σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής.

*Την Τρίτη 04 Ιουνίου 2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος ασκούσε υπαίθριο εμπόριο βιομηχανικών προϊόντων χωρίς άδεια. Κατασχέθηκαν 4 είδη παρεμπορίου.

*Την Τρίτη 04 Ιουνίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 74 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*