Έξι συλλήψεις σε Σύρο, Πάρο και Μύκονο

Newsroom
14/06/2024 14:22
 
 
 

 

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών και τεσσάρων αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικοί σε Σύρο, Πάρο και Μύκονο για παραβάσεις του ΚΟΚ, για παράνομη διαμονή στη χώρα, για πλαστογραφία και για αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα:
*Το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2024 συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης 20χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας.

*Το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2024 συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 39χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου δύο αλλοδαποί (ηλικίας 22 και 37 ετών), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2024 συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 21χρονος ημεδαπός και 32χρονος αλλοδαπός για μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 3,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 43 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*