Δέκα συλλήψεις σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο και Νάξο

Newsroom
17/06/2024 14:23
 
 
 

 

10 άτομα (6 αλλοδαποί και 4 ημεδαποί) συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο και Νάξο για πλαστογραφία, ναρκωτικά και κλοπή, παράβαση σε επιχείρηση, παραβάσεις του ΚΟΚ και παράνομη διαμονή στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα:
*Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στον Αερολιμένα Μυκόνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί (ηλικίας 19, 26 έως 39 ετών), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου δύο ημεδαποί (ηλικίας 31 και 35 ετών, γυναίκα-άνδρας) γιατί βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 6,9 γραμμ. κοκαΐνης και μαχαίρι. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι αφαίρεσαν εξοπλισμό καταλύματος στο οποίο διέμεναν.

*Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 84χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε επιχείρηση, η οποία καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων χωρίς άδεια.

*Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 19χρονος αλλοδαπός γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 20 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.

*Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 48χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. υπό την επήρεια αλκοόλ.

*Τη Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε συσκευή ενίσχυσης ήχου.

*Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 53χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 426 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*