Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Νάξο, Κέα, Σύρο, Μύκονο και Σαντορίνη

συλλήψεις
Newsroom.
27/06/2024 13:46
 
 
 

Στη σύλληψη συνολικά 8 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Νάξο, Κέα, Σύρο, Μύκονο και Σαντορίνη χθες Τετάρτη 26 και σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Οι συλλήψεις έγιναν για παράνομη διαμονή, πλαστογραφία, ναρκωτικά, κλοπή, βιασμό, εμπορία ανθρώπων και παράβαση σε κατάστημα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

* Τη Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 το πρωί συνελήφθη στην Κέα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

* Τη Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας δύο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 24 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

* Τη Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης 28χρονη ημεδαπή στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 ναρκωτικά-φαρμακευτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή (επισυνάπτεται φωτογραφία).

* Τη Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 63χρονος αλλοδαπός γιατί βραδινές ώρες της 25-06-2024 παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και τραπεζική κάρτα, την οποία χρησιμοποίησε προβαίνοντας σε οικονομική συναλλαγή. Η κλεμμένη κάρτα και το πορτοφόλι κατασχέθηκαν.

* Τη Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 23χρονος αλλοδαπός γιατί πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας προέβη, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, σε βιασμό 17χρονης αλλοδαπής.

* Τη Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 51χρονη ημεδαπή η οποία επαιτούσε εκμεταλλευόμενη επιτηδευμένα ανήλικα παιδιά, θέτοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα και υγεία, στοχεύοντας στη συμπόνια και το κοινό αίσθημα των πολιτών-επισκεπτών-τουριστών, ώστε να της προσφέρουν χρηματικά ποσά αποσκοπώντας τον πορισμό παράνομου εισοδήματος.

* Τη Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 31χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 321 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*