Κως: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σε αγοραπωλησία κοκαΐνης

Newsroom
02/07/2024 12:33
 
 
 

 

Συνελήφθησαν χθες Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω δύο ημεδαποί, ηλικίας 24 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή – διακίνηση – αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών, οπλοκατοχή και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Ειδικότερα, έπειτα από επισταμένη διερεύνηση υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίσθηκαν οι δράστες σε πλατεία της Κω, την στιγμή που ο 24χρονος προμήθευε τον 37χρονο με «φιξάκι» κοκαΐνης.

Άμεσα ακινητοποιήθηκε από ενεδρεύοντες αστυνομικούς ο 37χρονος, ενώ ο 24χρονος διέφυγε με μοτοσικλέτα, οδηγώντας επικίνδυνα προκειμένου να αποφύγει τον επικείμενο έλεγχο.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκε η μικροποσότητα κοκαΐνης, την οποία προμηθεύθηκε έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων, ο 24χρονος εντοπίστηκε στο σπίτι του, όπου ακολούθησε έρευνα κατά την οποία βρέθηκαν, μεταξύ άλλων:
*16 φυτά κάνναβης σε φάση ανάπτυξης, μέσα σε γλάστρες.
*2 ζυγαριές ακριβείας.
*2 θρυμματιστές κάνναβης.
*2 μαχαίρια με λάμες 15 και 10,5 εκατοστών.
*2 κινητά τηλέφωνα.
*1.022,5 ευρώ.

Όλα τα ανευρεθέντα πειστήρια, καθώς και το δίκυκλο που χρησιμοποιούσε ο 24χρονος κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

(φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*