Εννέα συλλήψεις σε μια μέρα σε Μήλο, Μύκονο, Σαντορίνη και Σύρο

Newsroom
05/07/2024 14:43
 
 
 

 

Έξι αλλοδαποί (μία γυναίκα και πέντε άνδρες) και τρεις ημεδαποί συνελήφθησαν χθες Πέμπτη 4 Ιουλίου και σήμερα Παρασκευή, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε Μύκονο, Σύρο, Μήλο και Σαντορίνη.

Ειδικότερα:
*Χθες το πρωί συνελήφθη στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου 58χρονος ημεδαπός, ο οποίος διατηρούσε δύο ζώα συντροφιάς (σκύλους) χωρίς να εξασφαλίζονται οι κανόνες ευζωίας τους, η τήρηση ηλεκτρονικής σήμανσης και βιβλιαρίων.

*Χθες το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 35χρονη αλλοδαπή γιατί κατείχε και επέδειξε δελτίο διαβατηρίου το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Χθες εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου υπόθεση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών (ηλικίας 25, 34 και 37 ετών), οι οποίοι χρησιμοποιώντας βεβαιώσεις κατάθεσης χρημάτων ως μίσθωμα, διέμειναν σε δύο καταλύματα χωρίς να προβούν σε εξόφληση τους κόστους διαμονής και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Επισημαίνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε ανάλογες περιπτώσεις και να προβαίνουν σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς και τις υπηρεσίες πριν την οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή.

*Χθες εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας υπόθεση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο αλλοδαπών (ηλικίας 21 και 28 ετών), οι οποίοι – όπως διαπιστώθηκε – είχαν στην κατοχή τους και χρησιμοποιούσαν δίκυκλο μοτοποδήλατο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 13 Σεπτεμβρίου 2022. Επιπρόσθετα, όπως διαπιστώθηκε, ο 28χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. Το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε.

*Χθες το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης 16χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πτυσσόμενο μαχαίρι με λάμα 9 εκατοστών, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 2 θρυμματιστές κάνναβης. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης.

*Σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου, πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 53 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*