Αστυνομικό Δελτίο: Συλλήψεις σε Μύκονο, Τήνο και Σαντορίνη

Newsroom.
06/07/2024 15:05
 
 
 

 

Στη σύλληψη πέντε ατόμων προχώρησαν χθες Παρασκευή 5 Ιουλίου και σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου οι αστυνομικές αρχές σε Μύκονο, Τήνο και Σαντορίνη για πλαστογραφία, παραβάσεις σε επιχειρήσεις και κλοπή.

Πιο αναλυτικά:

* Χθες το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 23χρονη ημεδαπή η οποία αφαίρεσε γυναίκεια τσάντα που περιείχε χρήματα και κινητό τηλέφωνο. Τα κλαπέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο.

* Χθες το πρωί συνελήφθη στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 45χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε επιχείρηση η οποία καταλάμβανε παράνομα τμήματα αιγιαλού-παραλίας με εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων, καθ’ υπέρβαση σχετικής αδείας.

* Χθες το μεσημέρι συνελήφθη στον αερολιμένα της Μυκόνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

* Χθες το βράδυ συνελήφθη στον αερολιμένα της Θήρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 28χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

* Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 34χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και πέρα του προβλεπόμενου ωραρίου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 124 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*