Συλλήψεις για κλοπές σε Τήνο-Μύκονο και για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ σε Σαντορίνη-Σύρο

Newsroom
08/07/2024 14:29
 
 
 

 

Πέντε άτομα (δυο ανήλικοι ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί) συνελήφθησαν συνολικά για κλοπές και για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ σε Τήνο, Μύκονο, Σαντορίνη και Σύρο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα:
Το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουλίου συνελήφθησαν στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου δύο ημεδαποί (ηλικίας 15 και 17 ετών), οι οποίοι αφαίρεσαν πορτοφόλι που περιείχε χρήματα από υπάλληλο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Στη συνέχεια, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 7 Ιουλίου συνελήφθη στη Μύκονο 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αποπειράθηκε να παραβιάσει κατοικία, ωστόσο έγινε αντιληπτός και ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου που ενημερώθηκαν για το περιστατικό.

Αντίστοιχα, το μεσημέρια του Σαββάτου 6 Ιουλίου συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ. Επίσης, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 7 Ιουλίου συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 58 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*