Αστυνομικό δελτίο: 4 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο σε Σαντορίνη, Πάρο, Σύρο και Μύκονο

Newsroom.
16/07/2024 15:25
 
 
 

 

Στη σύλληψη 4 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Κυκλάδων το τελευταίο εικοσιτετράωρο για πλαστογραφία, οδήγηση χωρίς άδεια και σε κατάσταση μέθης, παράβαση Κ.Ο.Κ και ναρκωτικά.

Οι παραπάνω συλλήψεις έγιναν στα νησιά, Σαντορίνη, Πάρο, Σύρο και Μύκονο.

Αναλυτικότερα:

* Χθες 15 Ιουλίου 2024 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 23χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

* Χθες 15 Ιουλίου 2024 τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ.

* Χθες 15 Ιουλίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης 17χρονος ημεδαπός γιατί εντοπίσθηκε από περιπολούντες αστυνομικούς σε παραλιακή οδό να προβαίνει σε επικίνδυνους ελιγμούς και επιδείξεις, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο οποιοδήποτε χρησιμοποιούσε το οδόστρωμα. Το όχημα του κατασχέθηκε.

* Σήμερα 16 Ιουλίου 2024 τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 36χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και  μεθαμφεταμίνης.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*