Οκτώ συλλήψεις σε Μύκονο, Σαντορίνη, Μήλο και Σύρο – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Τήνο

ΕΛΑΣ αστυνομικές αρχές
Newsroom.
13/08/2024 14:58
 
 
 

 

Στη σύλληψη πέντε ημεδαπών και τριών αλλοδαπών σε Μύκονο, Σαντορίνη, Μήλο και Σύρο, για πλαστογραφία, ναρκωτικά και παραβάσεις σε καταστήματα.

Πιο συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας:

* Πρωινές ώρες της Δευτέρας 12 Αυγούστου 2024 28χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.
* Απογευματινές ώρες της Δευτέρας 12 Αυγούστου 2024 26χρονος ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Γαλλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 24χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

*Την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 26χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

*Την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 39χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

*Την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης,  τρείς ημεδαποί ηλικίας 19, 26 και 32 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τήνο:     

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα θα ισχύσουν στο οδικό δίκτυο της Τήνου, λόγω εορτασμού της Κοίμησης της Θεοτόκου και της επετείου για τον τορπιλισμό του Κ/Δ ΕΛΛΗ.
Συγκεκριμένα από τη Τετάρτη 14-08-2024 κατά τις ώρες από 18.00΄ έως 14.00΄της 15-08-2024 θα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Μεγαλόχαρης, στις οδούς πέριξ του Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας, και στην ανώνυμη δημοτική οδό που συνδέει την περιφερειακή οδό Χώρας Τήνου με την οδό Αντ. Καλλέργη και συγκεκριμένα από τη συμβολή της με αυτήν (δηλ. την Καλλέργη) έως και το ύψος των κοιτώνων του Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*