Δεκατρείς συλλήψεις χθες και σήμερα σε Σαντορίνη, Πάρο, Νάξο και Μύκονος

Newsroom
21/08/2024 14:21
 
 
 

 

Δεκατρείς συλλήψεις (έξι αλλοδαπών και επτά ημεδαπών) έγιναν χθες και σήμερα σε Σαντορίνη, Πάρο, Νάξο και Μύκονο για παραβάσεις σε καταστήματα, παράνομη κατασκήνωση, παράνομη διαμονή στη χώρα και ναρκωτικά.

Πιο αναλυτικά:
*Την Τρίτη 20 Αυγούστου 2024 το πρωί συνελήφθησαν στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας ένας 36χρονος αλλοδαπός και τρεις ημεδαποί (ηλικίας 42, 56 και 62 ετών) γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα οποία καταλάμβαναν τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών, αντικειμένων και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

*Την Τρίτη 20 Αυγούστου 2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου δύο ημεδαπές (ηλικίας 36 και 38 ετών), οι οποίες είχαν κατασκηνώσει σε κοινόχρηστο δημόσιο χώρο, χωρίς να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις υγιεινής.

*Την Τρίτη 20 Αυγούστου 2024 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Την Τρίτη 20 Αυγούστου 2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Την Τρίτη 20 Αυγούστου 2024 το απόγευμα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας δύο αλλοδαποί (ηλικίας 23 και 25 ετών), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2024 συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μύκονου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 48χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

*Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2024 συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

*Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2024 συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 22χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 145 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*