Πέντε συλλήψεις σε Πάρο, Μύκονο και Τήνο

Newsroom
30/08/2024 13:50
 
 
 

 

Τρεις ημεδαπούς και δυο αλλοδαπούς συνέλαβαν οι αστυνομικοί σε Πάρο, Μύκονο και Τήνο για άγρα πελατών, κατοχή ναρκωτικών, παραβάσεις σε καταστήματα και παράβαση του ΚΟΚ.

Ειδικότερα:
*Το πρωί της Πέμπτης 29 Αυγούστου 2024 συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προέτρεπε επιτακτικά διερχόμενους να δεχτούν υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων.

*Το βράδυ της Πέμπτης 29 Αυγούστου 2024 συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 29χρονός αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5,9 γραμμάρια κάνναβης, 1,7 γραμμάρια κοκαΐνης και μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης.

*Την 29η και 30η Αυγούστου 2024, πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου δύο ημεδαποί (ηλικίας 23 και 36 ετών), οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και πέραν του ωραρίου.

*Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 30ης Αυγούστου 2024 συνελήφθη στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 102 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*